Lucky Reptile Quappo 70g

Lucky Reptile Quappo 70g Zobrazit větší
Vyvážené granulované krmivo pro pulce různých druhů žab s unikátním složením. Efektivní a snadný způsob krmení, základ pro úspěšný odchov obojživelníků.

More details

PET-FP-67811

Lucky Reptile

Dostupnost: skladem

Poslední kus za tuto cenu!

90 Kč

80 Kč bez DPH

Share in social media

Lucky Reptile Quappo 70g

Drobné peletky Lucky Reptile Quappo obsahujídostatek proteinů, zelených řas a dalších komponentů, které jsoudůležité pro správný vývoj pulců a jejich přeměnu v žáby. Granulkymají optimální velikost a tvar, unikátní složení vzniklo ve spoluprácis předními evropskými chovateli žabek.

Doporučený způsob krmení:krmte 1–2× denně v takovém množství, které pulci zkonzumujíběhem 2 hodin. V závislosti na druhu pulců budou někteří přijímatpeletky plovoucí na hladině, jiní pak pouze ty, které se potopí na dno.Odstraňte veškeré nezkonzumované zbytky.

Složení: rybí moučka,kukuřičná mouka, kvasnice, sójová mouka, rýžová mouka, pšeničnéproteiny, korýši (garnáti, Gammarus, dafnie, sladkovodní krevety, krill),řasy (Ascophyllum, Spirulina), špenát, bylinky (petržel, pórek, majoránka,tymián, rozmarýn), sojový lecithin, karbonát kalcia.

Nutriční aditiva/kg: vitaminA 25.000 IU, vitamin E 200 mg, vitamin D3 1.400 IU, vitamin B1 20 mg,vitamin B2 40 mg, vitamin C 200 mg, barvivo.

Garantovaná analýza: protein31,3%, tuk 6,0%, vláknina 0,3%.

Napsat recenzi

Lucky Reptile Quappo 70g

Lucky Reptile Quappo 70g

Napsat recenzi

Související produkty