Lucky Reptile Tortoise Mix 300g

Lucky Reptile Tortoise Mix 300g Zobrazit větší
Přírodní směs krmiva pro suchozemské želvy s vysokým obsahem vlákniny. Ideální pro želvy uhlířky, pardálí, ostruhaté a hvězdnaté.

More details

PET-FP-67503

Lucky Reptile

Dostupnost: skladem

149 Kč

133 Kč bez DPH

Share in social media

Lucky Reptile Tortoise Mix 300g

KOMPLETNÍ KRMIVO PRO SUCHOZEMSKÉ ŽELVY

Tortoise Mix od Lucky Reptile je perfektnímpřírodním krmivem pro všechny druhy suchozemských želv a také trnorepy.Na rozdíl od mnoha konkurenčních výrobků není TortoiseMix složený z extrudovaných granulí s často pochybnýmobsahem (jako např. rybí moučka), ale sestává pouze z rostlina bylin.

Důležitou součástí krmiva Tortoise Mix jsouza studena lisované peletky, ve kterých najdeme luční seno, bylinky,sušenou karotku a sušené květy měsíčku. Ty jsou pro suchozemské želvyobzvláště chutné.

Tortoise Mix je bohatý na přírodní vitamínya obsahuje velké procento surové vlákniny, která je pro želvy tolikpotřebná.

Doporučený způsob krmení:Tortoise Mix by měl být želvám nabízen navlhčený, protože peletky jsoupoměrně tvrdé a po přidání vody nabobtnají. Vložte krmivo do misky azalejte stejným množstvím vody. Nechte vodu vsáknout do krmiva po dobu cca5 minut, promíchejte a nabídněte želvám. Je také možné Tortoise Mixvodou postříkat. Odstraňte nezkonzumované zbytky. Spolu s krmivem by mělbýt želvám nabízen dostatek vápníku (např. ve formě sépiovýchkostí) a minerály.

Složení: za studena lisovanépeletky z lučního sena a bylin, sušená karotka, květy měsíčku.

Garantovaná analýza: protein10.9%, tuk 2.4%, vláknina 27.3%

Napsat recenzi

Lucky Reptile Tortoise Mix 300g

Lucky Reptile Tortoise Mix 300g

Napsat recenzi

Související produkty