Lucky Reptile Fly Feeder 11x6 cm

Lucky Reptile Fly Feeder 11x6 cm Zobrazit větší
Praktické krmítko a odchovný box pro létající krmný hmyz, např. octomilky.

More details

PET-FP-68251

Lucky Reptile

Dostupnost: skladem

119 Kč

98 Kč bez DPH

Share in social media

Lucky Reptile Fly Feeder 11x6 cm

Fly Feeder se snadno používá, má bezpečnýuzavíratelný mechanismus, nastavitelné boční ventilační otvory apraktický uzavíratelný otvor, aby krmný hmyz mohl v teráriích postupněvylézat. Velmi dobře se čistí a dezinfikuje pro opětovné použití.

Fly Feeder je vhodný pro mnoho druhůlétajícího krmného hmyzu, např. octomilky, zavíječe, mouchy,moly apod.

Hmyz odchovaný v boxu Fly Feeder není nutnépřendávat, celý box pouze umístíte do terária a otevřete malý otvor,kterým bude hmyz postupně vylétávat ven. Vhodné pro dlouhodobějšízásobování živého hmyzu v teráriích, např. v době nepřítomnostinebo při větším počtu zvířat v jednom teráriu.

Použití: vložteodpovídající substrát pro daný druh hmyzu (např. NEKTON Drosophila) do spodní části krmítka. Do substrátu vložte vajíčka,larvy hmyzu nebo dospělé jedince, kteří vajíčka nakladou (obr. 1, A-B naoriginálním balení). Umístěte Fly Feeder na místo s odpovídajícímklimatem pro daný druh hmyzu (obr. 3, A-B). Vyčkejte, než se krmný hmyzvylíhne (teplota a počet dnů pro daný druh viz. obr. 3, A-B na originálnímbalení).

Pokud jste do krmítka umístili dospělce,kteří vajíčka teprve nakladou, bude doba vyobrazená na obr. 3 o několikdnů delší. Po vylíhnutí krmného hmyzu umístěte Fly Feeder do terária aotevřete vrchní uzávěr (obr. 4 na originálním balení). Můžete taklibovolně dávkovat množství hmyzu, které má z krmítka vylézt. 1–2 dnypřed samotným vylíhnutím krmného hmyzu je možné přidat trochu krmenínavíc, např. LR TropicalFruit Jam.

Napsat recenzi

Lucky Reptile Fly Feeder 11x6 cm

Lucky Reptile Fly Feeder 11x6 cm

Napsat recenzi

Související produkty