Lucky Reptile Desert Bedding Snow White 7L

Lucky Reptile Desert Bedding Snow White 7L Zobrazit větší
Přírodní substrát pro pouštní a savanové typy terárií. Ideální pro agamy vousaté.

More details

PET-FP-65127

Lucky Reptile

Dostupnost: skladem

329 Kč

272 Kč bez DPH

Share in social media

Lucky Reptile Desert Bedding Snow White 7L

Speciální přírodní substrát pro suchápouštní a savanová terária.

Mnoho pouštních druhů plazů nežije přímona písku, ale obývá místa s různými druhy zemin. Právě pro tyto druhyje ideální Desert Bedding. Agamy vousaté, trnorepové, veškeré druhyzemních leguánků a mnoho druhů gekonů se budou na tomto substrátu cítitopravdu jako doma.

Desert Bedding obsahuje půdu z velmi suchýchoblastí a také jílovitou hlínu, ta zvířatům umožňuje vyhrabávat siúkryty. Vespod se tento substrát snadno udržuje vlhký, což je důležitéi pro druhy z těch nejsušších oblastí.

Tento substrát je ideální např. pro agamy vousaté (Pogonavitticeps).

Desert Bedding z různých pouštních asavanových regionů světa je k dispozici v různých barevných provedeníchv závislosti na tom, ze které oblasti pochází. Můžete volit mezipřírodním (Desert Bedding), červeným(Outback Red), žlutavým (Golden Yellow) abílým (Snow White) substrátem.

Použití: substrát můžeteihned vsypat do terária, nebo jej smíchat s vodou v poměru 4:1, vytvořittvarovatelnou směs a modelovat horizont. Pro zajištění pevnostivymodelovaného horizontu (např. i úkrytu v podobě nory)doporučujeme smíchá­ní substrátu Desert Bedding s jílovitýmgranulátem HerpPottery. Pravidelně odstraňujte nečistoty a v závislosti na množstvíchovaných zvířat substrát pravidelně měňte za nový.

Napsat recenzi

Lucky Reptile Desert Bedding Snow White 7L

Lucky Reptile Desert Bedding Snow White 7L

Napsat recenzi

Související produkty