Lucky Reptile Hydro Drain 8l

Lucky Reptile Hydro Drain 8l Zobrazit větší
Drenážní materiál nepostradatelný pro vlhká tropická terária. Je vyroben ze speciální, dobře sušené hlíny, která je vynikající pro skladovaní vody. 

More details

PET-FP-65241

Lucky Reptile

Dostupnost: skladem

259 Kč

214 Kč bez DPH

Share in social media

Lucky Reptile Hydro Drain 8l

Hydro Drain působí jako drenážní vrstva podklasickým substrátem v teráriích. Voda prosakuje přes substrát dolů mezikuličky Hydro Drainu, substrát v teráriu tedy nikdy nebude mokrý neborozbahněný, ale optimálně vlhký. Jakmile substrát v teráriu začněvysychat, voda uskladněná v Hydro Drainu se začne vypařovat zpět dosubstrátu. Takto udržíme v teráriu optimální klimatické podmínky i podelší dobu nepřítomnosti a vyhneme se potížím s přebytkem vody.

Doporučujeme použít cca 3 cm vrstvu HydroDrain na podlahu terária a tu pokrýt LuckyReptile Hydro Fleece. Hydro Fleece působí jako izolace a zabraňujepropadávání substrátu do Hydro Drainu.

Chcete vytvořit estetické a účelné vlhkétropické terárium? Vyzkoušejte ideální kombinaci LR Hydro Drain pokrytéhoLRHydro Fleece a jako substrát LRJungle Bedding nebo Earth Mix.Finální substráty je samozřejmě možné volit libovolně.

Napsat recenzi

Lucky Reptile Hydro Drain 8l

Lucky Reptile Hydro Drain 8l

Napsat recenzi

Související produkty