Pedálový trenažer Sedco AB206

Pedálový trenažer Sedco AB206 Zobrazit větší
Pedálový trenažer Sedco
Je posilovací pedálové šlapadlo vhodné především pro nenáročné uživatele. Cvičení na pedálovém trenažeru/rotopedu zlepšuje cirkulaci krve, lze jej využít jako rehabilitační pomůcku při potřebě rozhýbat ...

More details

SE-AB206B

SEDCO

Dostupnost: skladem

1 069 Kč

883 Kč bez DPH

Share in social media

Pedálový trenažer Sedco AB206

Pedálový trenažer Sedco
Je posilovací pedálové šlapadlo
vhodné především pro nenáročné uživatele. Cvičení na pedálovém trenažeru/rotopedu zlepšuje cirkulaci krve, lze jej využít jako rehabilitační pomůcku při potřebě rozhýbat svaly po úrazech horních či dolních končetin a je skvělý i pro starší lidi a osoby, které mohou cvičit pouze v sedu. Přístroj se nesmí používat vestoje, ale i tak má různorodé využití - můžete na něm cvičit při sledování televize, mít ho schovaný pod stolem v kanceláři a šlapat na něm můžete i rukama. Posilujete tak nejen paže a nohy, ale i střed těla. Rotoped je díky malé velikosti skladný a snadno se přenáší, takže s ním můžete cvičit téměř kdekoliv.

Maximální stabilitu produktu zajišťuje protiskluzová úprava na spodní straně rotopedu, Vaši stabilitu zase pedály s protiskluzovým drážkováním. Intenzitu cvičení si můžete nastavit podle svých představ - odpor pedálů lze nastavit pomocí otočného kolečka. Snadno čitelný displej ukazuje čas, vzdálenost, množství spálených kalorií a další základní informace. Vše ovládáte jedním tlačítkem, kterým přepínáte jednotlivé informace.

Technický popis:
- výrobce SEDCO

- barva černo/bílá
- velikost 40 x 35 x 31 cm
- nosnost: 100 kg
- váha 4 kg
- šlapadlo není určeno pro použití ve stoje
- LCD displej
- výborná skladovatelnost
 

Napsat recenzi

Pedálový trenažer Sedco AB206

Pedálový trenažer Sedco AB206

Napsat recenzi

Související produkty