Lucky Reptile Bearded Dragon Mix Adult 35g

Lucky Reptile Bearded Dragon Mix Adult 35g Zobrazit větší
Plnohodnotná sušená směs pro mláďata i dospělce "vousatých draků" - agamy vousaté.

More details

PET-FP-67201

Lucky Reptile

Dostupnost: skladem

Poslední kus za tuto cenu!

229 Kč

204 Kč bez DPH

Share in social media

Lucky Reptile Bearded Dragon Mix Adult 35g

Bearded Dragon Mix obsahuje jemnou technologiísušený hmyz, květy, byliny i ovoce. Jeho složení odpovídá nejnovějšímpoznatkům v oblasti výživy Pogona vitticeps.

Protože hmyz tvoří značnou část potravnídávky zvláště u mladých zvířat, najdeme ve formuli „Juvenile“ (tj.určeno pro mláďata) daleko větší procento sušeného hmyzu, než veformuli „Adult“ (tj. určeno pro dospělce) – dospělá zvířata naopakpotřebují větší množství květů a bylin.

Bearded Dragon Mix můžeme smíchat s malýmmnožstvím vody, zvýrazní se tak vůně jednotlivých komponentů. PokudVaše agamy preferují sušší potravu, lze tyto směsi nabízet i bezpřídání vody.

Bearded Dragon Mix se rovněž může nabízeti smíchán s čerstvou potravou. Nabízeno v 35 g balení ve dvou druzích:Adult pro dospělé agamy a Juvenile pro mláďata.

Doporučené podávání:Suché nebo smíchané s vodou. Přidejte 20 ml vlažné vody na 4 čajovélžičky suché směsi. Nechejte nabobtnat. Promíchejte a můžete předkládatagamám. Nespotřebované zbytky ihned odstraňte. Při zkrmování suchésměsi pouze nasypte do misky a dbejte na to, aby měly agamy stálek dispozici čerstvou vodu.

Balení „Adult“ obsahuje:38% zeleniny, 33% květů rostlin, 15% hmyzu, 14% ovoce. Cuketa, sarančata,mouční červi, červená kapie, jahody, brokolice, mango, kukuřice. Květy:sléz, heřmánek, měsíček, růže, chrpa, chmel. Zelené fazolky azelená kapie.

Balení „Juvenil“ obsahuje:50% hmyzu, 21% zeleniny, 15.2% ovoce, 9.2% květů rostlin, 4.6% bylin.Gammarus, mouční červi, octomilky, červená kapie, jahody, mango, kukuřice,cuketa, fazolky, brokolice. Květy: sléz, heřmánek, měsíček, růže,chrpa, chmel, listy máty, jitrocele a kopřivy.

Napsat recenzi

Lucky Reptile Bearded Dragon Mix Adult 35g

Lucky Reptile Bearded Dragon Mix Adult 35g

Napsat recenzi

Související produkty