Lucky Reptile Bearded Dragon Candy 35g

Lucky Reptile Bearded Dragon Candy 35g Zobrazit větší
Pochoutka pro agamy vousaté - sušené lahůdky.

More details

PET-FP-67203

Lucky Reptile

Dostupnost: skladem

289 Kč

258 Kč bez DPH

Share in social media

Lucky Reptile Bearded Dragon Candy 35g

„Pogony“ jsou velmi dobří jedlíci aneustále hledají potravu k dispozici. Nabízená směs je složena jenz těch nejvybranějších ingrediencí, kterými můžeme agamám obohatitjejich jídelníček.

Bearded Dragon Candy se hodí jak pro občasnépřidání do krmiva, stejně tak je i perfektním prostředkem přiochočování agam. Vaši ještěři budou pokaždé nedočkavě číhat zasklem, aby dostali z rukou svého majitele nějakou dobrotu.

Opatrný proces sušení zaručuje zachovánívšech živin a chutí. Bearded Dragon Candy můžeme podávat suchý, lze jejtaké mírně navlhčit vodou, čímž podpoříme stravitelnost a vůni. Popřidání vody směs nabyde na objemu a bude vypadat jako čerstvá.

Bearded Dragon Candy můžeme nabízeti ostatním ještěrům, jako jsou např. leguáni zelení nebo čukvaly. Jevhodný i pro suchozemské želvy.

Doporučené podávání:Suché nebo smíchané s vodou. Přidejte 20 ml vlažné vody na 4 čajovélžičky suché směsi. Nechejte nabobtnat. Promíchejte a můžete předkládatagamám. Nespotřebované zbytky ihned odstraňte. Při zkrmování suchésměsi pouze nasypte do misky a dbejte na to, aby měly agamy stálek dispozici čerstvou vodu.

Balení obsahuje: 35% ovoce,35% zeleniny, 20% květů rostlin, 10% hmyzu. Jahody, kukuřice,maliny,červená kapie, mouční červi, cuketa, sarančata, zelená kapie, květyibišku, jetel, slunečnice, sedmikráska, pampeliška.

Pozor! Bearded Dragon Candynení vhodným krmivem pro každodenní podávání, tato směs by měla býtchovaným zvířatům nabízena max. 1–2× týdně jako pamlsek (vzhledemk vysokému obsahu ovoce).

Napsat recenzi

Lucky Reptile Bearded Dragon Candy 35g

Lucky Reptile Bearded Dragon Candy 35g

Napsat recenzi

Související produkty