Lucky Reptile Testudo Mix 45g

Lucky Reptile Testudo Mix 45g Zobrazit větší
Směs krmiva speciálně uzpůsobená evropským suchozemským želvám rodu Testudo.

More details

PET-FP-67512

Lucky Reptile

Dostupnost: skladem

149 Kč

133 Kč bez DPH

Share in social media

Lucky Reptile Testudo Mix 45g

Testudo Mix od Lucky Reptile je namíchán přesně tak, aby vyhovovalpotravním nárokům želv rodu Testudo. Je tedy určen převážně proželvy vroubené, zelenavé, řecké a také želvy stepní (čtyřprsté).Suchozemské želvy jsou bohužel často krmeny nevhodnou potravou, složenouz ovoce a mnoha živočišných proteinů. Špatná skladba krmné dávky jepoté hlavní příčinou častých zdravotních problémů.

Testudo Mix je pro želvy nejen opticky atraktivní a chutný, ale takévelmi zdravý, protože obsahuje jen takové ingredience, které patřík přirozené potravě želv ve volné přírodě. Testudo Mix je vyváženousměsí sušených květů, divokých bylin a dalších rostlin, bohatých napřírodní vitamíny a minerály. Testudo Mix má opravdu velký obsahvlákniny, kterou suchozemské želvy potřebují. Neobsahuje žádná aditiva,jedná se o ryze přírodní směs.

Doporučený způsob krmení: směs je možné zkrmovat suchou, nebonavlhčenou. Doporučujeme směs na misce postříkat vodou, aby plně vyniklachuť a vůně jednotlivých ingrediencí. Je také možné směs smíchats vodou v objemovém poměru 1:1, nechat 5 minut nabobtnat, promíchat apoté nabízet želvám. V případě zkrmování suché směsi ji pouzenasypeme do misky a dohlédneme na to, aby želvy měly v další miscedostatek čerstvé vody. Pravidelně přidáváme sépiovou kost, minerály a čerstvé rostliny. Ovoce bychom evropskýmsuchozemským želvám neměli nikdy nabízet.

Složení: luční byliny 59%, květy 21%, zelenina 20%: pampeliška,kopřiva, máta, karotka, růže, heřmánek, měsíček, cuketa, tymián,levandule, šalvěj, chrpa.

Garantovaná analýza: protein 15.8%, tuk 3.1%, vláknina 22.0%

Napsat recenzi

Lucky Reptile Testudo Mix 45g

Lucky Reptile Testudo Mix 45g

Napsat recenzi

Související produkty