Lucky Reptile Thermo Socket plus Reflector Velký, V.23 x ø14 cm

Lucky Reptile Thermo Socket plus Reflector Velký, V.23 x ø14 cm Zobrazit větší
Reflektor s objímkou pro ochranu světelných zdrojů a zvýšení množství vydávaného světla až o 200%!

More details

PET-FP-63203

Lucky Reptile

Dostupnost: skladem

Poslední kus za tuto cenu!

1 019 Kč

842 Kč bez DPH

Share in social media

Lucky Reptile Thermo Socket plus Reflector Velký, V.23 x ø14 cm

Dávno již odzvonilo keramickým krytům adobám, kdy teraristé používali obrácené květináče. Tyto sice dourčité míry chránily světelný zdroj, ale neměly žádný vliv na výdejsvětla.

Zvláště u kompaktních žárovek, jako jenapř. LR CompactUV Sun nebo LRDaylight Sun Compactje reflektor nezbytný, protože jinak je světlo a UVBzáření rozptýleno do všech stran. Při použití reflektorů od LuckyReptile však zvýšíme produkci světla správným směrem až o 200%!

Thermo Socket plus Reflektor je dodáván jakosmontovaná sada. V balení najdeme keramickou objímku E27 zasazenou dokvalitního kovového reflektoru (nikoliv hliníkového!), černého zvenku azevnitř potaženého speciálním lakem, který perfektně odráží světelnépaprsky zvoleným směrem. Kabel pro připojení k el. vedení a ochrannýdrátěný kryt je samozřejmostí.

Dokoupit k této sadě lze ThermoSocket Clamp, což jsou klipsy pro uchycení reflektoru praktickykamkoliv. Thermo Socket Clamp se jednoducým utažením šroubu přichytípřímo k objímce. Thermo Socket Cap, další z možnýchkomponentů k sadě, je pak chránič objímky, který ji zároveňizoluje – zdánlivá nepotřebná drobnost, avšak v praxi velmiúčinná.

K dispozici jsou tři velikostireflektoru: menší pro všechny žárovky a výbojky do75W (HalogenSun, BaskingSun, apod.) a také pro kompaktní žárovky Compact UV Sun a Daylight SunCompact. Větší reflektor pak zvolíme v případě, žepotřebujeme zapojit výbojky a žárovky s wattáží větší než 75W.Velikost mini je pak určena pro bodové žárovky HalogenSun Mini, AmphibSun nebo např. MoonLamp.

K dispozici ve dvou barevných provedeních,černé a bílé.

Napsat recenzi

Lucky Reptile Thermo Socket plus Reflector Velký, V.23 x ø14 cm

Lucky Reptile Thermo Socket plus Reflector Velký, V.23 x ø14 cm

Napsat recenzi

Související produkty