Arcadia D3 Compact Reptile Lamp 23W 7.0 UVB

Arcadia D3 Compact Reptile Lamp 23W 7.0 UVB Zobrazit větší
Kompaktní žárovka s obsahem UVB 7% - pro chameleony, leguány, denní gekony a ostatní obyvatele tropických deštných lesů.

More details

PET-FP-RFD3C23X

Arcadia

Dostupnost: skladem

679 Kč

561 Kč bez DPH

Share in social media

Arcadia D3 Compact Reptile Lamp 23W 7.0 UVB

Kompaktní žárovky Arcadia jsou velmišikovným a úsporným řešením, jak poskytnout plazům světlo a správnémnožství UVB záření. Vydávají pouze malé množství tepla, proto sehodí i do velmi malých terárií (jako jediný zdroj světla a UVB), nebojako dodatečný zdroj do velkých terárií (pro vytvoření lokálního místapro slunění s dostatkem UVB).

Arcadia D3 Compact 7.0 UVB s wattážípouhých 23W je určena pro tropická vlhká terária a pro druhy plazů, jakojsou chameleoni, leguáni, denní gekoni, stromoví varani, agamy z vlhkýchdeštných lesů apod.

  • velký výdej světla
  • optimální výdej UVB pro dané druhy
  • světlo plného spektra s perfektním zobrazením barev (6600K)
  • nepotřebují žádný předřadník, stačí našroubovat do objímky
  • nikdy neblikají

Kompaktní žárovky Arcadia najdou své uplatnění všude tam, kdenemůžeme nebo nechceme instalovat zářivky. Všechnykompakty Arcadia jsou vyráběny patentovanou technologií, zaručují protovysokou užitnou hodnotu a jsou velmi šetrné k životnímu prostředí.Zaručujeme Vám perfektní osvětlení terária po dobu celéhojednoho roku.

Pro optimální výkon kompaktních žárovek Arcadia doporučujeme jejichinstalaci do odpovídajícího reflektoru,který směřuje světlo správným směrem.

Doporučení: stej­ně jako všechny ostatní zdrojeUVB záření doporučujeme kompaktní žárovky obměňovat nejpozději pojednom roce používání, aby byl zajištěn optimální výdej UVBzáření.

Rozměr žárovky: V.17,5 cmvčetně objímky, Ø 5 cm

Napsat recenzi

Arcadia D3 Compact Reptile Lamp 23W 7.0 UVB

Arcadia D3 Compact Reptile Lamp 23W 7.0 UVB

Napsat recenzi

Související produkty