Arcadia Jungle Dawn LED Bar 15W 29cm

Arcadia Jungle Dawn LED Bar 15W 29cm Zobrazit větší
Perfektní osvětlovací LED systém pro terária. Poskytuje mnoho energeticky bohatého světla, snadno se používá. Kompletní osvětlovací sada.

More details

PET-FP-RAJDP1X

Arcadia

Dostupnost: skladem

1 909 Kč

1 578 Kč bez DPH

Share in social media

Arcadia Jungle Dawn LED Bar 15W 29cm

Arcadia JungleDawn-LED Bar je elegantní avýkonné osvětlovací těleso, které využívá technologie LED, abyposkytoval spoustu energie živým rostlinám v teráriích a vytvářel velmisvětlá místa, nutná zvláště pro druhy z pouštních oblastí nebo takéchameleony. Tento systém využívá nejnovější technologie „Full SpectrumHigh Output“, díky kterému diody vyzařují úctyhodných 141 lumenů/1watt. Díky elegantnímu reflektoru je světlo rozprostřeno do úhlu 120°.Těleso je určeno k umístění na drátěný kryt terária, nebo k uchyceníuvnitř terárií a vivárií.

Použitím LED diod s velmi specifickýmdesignem bylo vytvořeno osvětlovací těleso, které projektuje velmi mnohoviditelného světla s vysokými hodnotami PAR. JungleDawn-LED Bar velmi dobřenapodobuje přirozené viditelné světlo (6200 Kelvinů) a je zvláštěvhodný pro osvětlování rostlin, aniž by byly použity nežádoucíčervené a modré diody. Jako takové má těleso JungleDawn-LED Bar výdejsvětla s vysokými hodnotami PAR, vysoké procento PUR, vysoké CRI anevydává žádné nafialovělé světlo. Pozor! Tento typ LED osvětleníneposkytuje UVB záření!

Arcadia JungleDawn-LED Bar se velmi dobřenapojí dohromady, můžeme proto pohodlně využívat spojení až 10 těchtotěles, kdy všechny jsou připojeny k jedné zásuvce bez rozdvojky.Propojovací kabely jsou součástí balení. Je také možné systémpropojit s Arcadia Reptile ‘ProT5’ UV-B osvětlovacími tělesy aposkytnout tak najednou důležité UVB záření i dostateksvětla.

Výška osvětlovacíhotělesa: 4,5 cm
Šířka osvětlovacího tělesa: 6,0 cm
Délka přívodního kabelu: 1,90 m
Délka propojovacího kabelu: 1,20 m

Doporučujeme zvláště pro terária avivária s živými rostlinami, pro chameleony a také pro pouštní druhyještěrů (např. agamy vousaté).

Napsat recenzi

Arcadia Jungle Dawn LED Bar 15W 29cm

Arcadia Jungle Dawn LED Bar 15W 29cm

Napsat recenzi

Související produkty