NEKTON Tonic K 500g

NEKTON Tonic K 500g Zobrazit větší
Obohacené krmivo s vitamíny, aminokyselinami a stopovými prvky pro zrnožravé ptáky.

More details

PET-FP-257500

Nekton

Dostupnost: skladem

Poslední kus za tuto cenu!

1 139 Kč

1 017 Kč bez DPH

Share in social media

NEKTON Tonic K 500g

Superkrmivo pro zrnožravé ptáky. Všechnysložky NEKTON Tonic K jsou velmi rychle stravitelné, okamžitě působí naorganismus a jsou vhodné jako prevence proti nedostatku vitamínů,aminokyselin, stopových prvků i jako první pomoc v případě oslabeníorganismu, nemoci, zvýšeného stresu (např. z důvodu transportu,rozmnožování apod.)

Vhodné pro dlouhodobé používání i jakorychlá pomoc.

Různorodost a kombinace více než60 výživových substancí činí z preparátu NEKTON TonicK nepostradatelného pomocníka chovatelů ptáků. Množství a poměrjednotlivých složek je pečlivě kombinováno tak, aby vyhovovalo zrnožravýmptákům, protože i nutriční požadavky v přírodě se liší podleskladby potravy a potravní specializace. Perfektní potravní doplněk prodospělé jedince i mláďata.

NEKTON Tonic K pro zrnožravé ptáky obsahujekompletní směs všech vitamínů, minerálů, stopových prvků a minokyselin.Navíc je však složen z mnoha substancí, díky kterým můžeme tonikumoznačit jako superkrmivo. Ideální pro všechny zrnožravé ptáky.

NEKTON Tonic K může být po omezenou dobupoužíván i jako kompletní krmivo. Toto je velkou výhodou u nemocných čioslabených ptáků, kteří přijímají pouze minimum normálního krmivanebo žádné.

Složení: dextróza, včelípyl, isolát sojového proteinu, chlorid sodný, fruktóza, sója, fosforečnandraselný, glukonát kalcia, sacharóza, hydrogenfosforečnan vápenatý,chlorid draselný, glycerofosfát vápenatý, uhličitan hořečnatý, kyselinakřemičitá, uhličitan vápenatý, olej ze světlice barvířské.

Nutriční aditiva/kg:39.600 IU vitamin A, 1.998 IU vitamin D3, 40 mg vitamin E, 24 mg vitamin B1(thiamin hydrochlorid), 27 mg vitamin B2 (riboflavin), 20 mg kys.pantothenová (calcium-D pantothenát),60 mg nikotinamid, 17 mg vitamin B6(pyridoxin hydrochlorid), 1,3 mg kys. foliová, 2.350 μg vitamin B12,200 mg vitamin C (kys. L askorbová), 8 mg vitamin K3 (menadion-sodiumbisulfit), 10.230 μg biotin, 100 mg cholin chlorid, 33 mg železo (sulfidželeznatý) 4,8 mg zinek (sulfid zinečnatý), 8,3 mg měď (sulfidměďnatý), 7 mg mangan (sulfid manganatý).

Technologická aditiva:kyselina sorbová.

Dávkování:rozmíchejte 10 g NEKTON Tonic (= 1 velká odměrná lžička, přiloženáv balení) ve 100 ml pitné vody (vodu je vhodné obohatit o NEKTON S),nebo posypte 100 g měkkého krmiva 10 g NEKTON Tonic. Nabízejte ptákům2–3× týdně, nebo denně v případě zvýšeného stresu či onemocnění.Při přímém krmení mláďat doporučujeme přidat vlákninu, např. vařenourýži, ve které rozmícháme NEKTON Tonic.

Uchovávejte na tmavém a suchém místěpři teplotě 15–25°C. Neskladujte v ledničce!

Napsat recenzi

NEKTON Tonic K 500g

NEKTON Tonic K 500g

Napsat recenzi

Související produkty