Hračka G21 stan Teepee Letní nebe, modré

Hračka G21 stan Teepee Letní nebe, modré Zobrazit větší

Luxusní stan pro děti G21 teepee Letní nebe je spolehlivým ochráncem dětských snů a tajemství. Stan je vyrobený z kvalitní bavlny, montážní tyče jsou z přírodního dřeva. Součástí balení je podlážka a dva polštářky. Na stěně teepee je umístěno okénko.

More details

PE-60026155

G21

Dostupnost: skladem

1 051 Kč

869 Kč bez DPH

Share in social media

Hračka G21 stan Teepee Letní nebe, modré

Máte obývací pokoj neustále zaplněný dekami, které visí přes nábytek a tvoří tak důmyslné dětské bunkry? Děti stany a bunkry prostě milují. Každé dítě touží po malém tajemném koutečku jen pro sebe. Jak se ale zbavit improvizovaných rozsáhlých bunkrů a přesto jim tento pocit dopřát? Koupí stanu ve tvaru teepee!

Dopřejte jim luxus

Luxusní stan pro děti G21 teepee je spolehlivým ochráncem dětských snů a tajemství. Zároveň ale vypadá skvěle, takže jej můžete umístit kdekoliv v interiéru, aniž by narušil krásu a harmonii vašeho domova. Právě proto se stany teepee staly hitem a nesmí chybět v žádné domácnosti s dětmi.

Kvalitní přírodní materiály

Krásné modré teepee je vyrobeno z těch nekvalitnějších materiálů. Celý plášť stanu, podlážka i potah polštářků jsou vyrobeny z prémiové bavlny, která je hypoalergenní a dokonale prodyšná. Montážní tyče jsou vyrobeny z přírodního světlého dřeva.

Dětský stan G21 Teepee v barevném provedení Letní nebe

Jak na montáž?

Velice snadno. Jelikož je celý plášť stanu doručován v kuse a je dokonale připraven pro montáž, stačí jen provléknout 4 montážní tyče příslušnými tunýlky, nahoře tyče svázat, upevnit fixační sadou G21 (je součástí balení) a teepee je na světě! Podlážku položte na podlahu teepee. Vchod do stanu můžete buď zabezpečit pomocí připevněných provázků pro trvalé otevření, nebo jej spustit dolů a dopřát dětem soukromí.

A co bonus navíc?

Ani na ten jsme samozřejmě nezapomněli! Nejen že je součástí teepee rovnou i podlážka, což není běžně zvykem, ale navíc dostanete k teepee i vybavení v podobě dvou polštářků. Na ty si mohou děti buď sednout, nebo na ně složit hlavu při odpoledním odpočinku. Na jedné stěně teepee je umístěno okénko.

Specifikace

  • Značka: G21
  • Model: Teepee
  • Určení: stan pro děti
  • Materiál stanu: bavlna
  • Materiál montážních tyčí: dřevo
  • Výška stanu: 160 cm
  • Rozměry podlahy: 120 x 120 cm
  • Délka montážních tyčí: 188 cm
  • Barva: modrá
  • Rozměry balení: 15 x 114,5 x 16 cm
  • Hmotnost balení: 3,1 kg

Obsah balení

  1. Bavlněný stan s jedním oknem
  2. 4x dřevěná montažní tyč
  3. Podlaha
  4. 2x polštářek
  5. Fixace G21
  6. Přenosná taška

Napsat recenzi

Hračka G21 stan Teepee Letní nebe, modré

Hračka G21 stan Teepee Letní nebe, modré

Napsat recenzi

Související produkty