Skládací podložka na hraní 180x200x1 cm SPRINGOS FIRST XXL

Hrací podložka SPRINGOS FIRST XXL je vhodná pro všechny zvídavé děti od prvního dne života. Skládací oboustranné provedení s veselými motivy medvídků a života v lese. Netoxický XPE materiál, bez zápachu, neklouzavá, vysoce odolná vůči vodě a poškození. 

More details

KM0002

SPRINGOS

Dostupnost: skladem

689 Kč

569 Kč bez DPH

Share in social media

Skládací podložka na hraní 180x200x1 cm SPRINGOS FIRST XXL

Hrací podložka SPRINGOS FIRST XXL je vhodná pro všechny zvídavé děti od prvního dne života. Skládací oboustranné provedení s veselými motivy medvídků a života v lese. Netoxický XPE materiál, bez zápachu, neklouzavá, vysoce odolná vůči vodě a poškození. 

Podložka na hraní je vyrobena ze zdravotně nezávadných materiálu, neobsahuje toxické látky, je bez zápachu. Výplň tvoří XPE pěna s vysokou hustotou a elasticitou. Díky tomu podložka skvěle izoluje a účinně absorbuje všechny pády. Podložka je zcela bezpečná pro hraní či první krůčky i pro ty nejmenší děti od prvního dne života.

 

 

Podložku můžete použít z obou stran, na jedné straně je vyvedena s motivem veselých medvídků. Na druhé straně naleznete život v lese doplněný o praktický metr se stupňicí po 10 cm. Vše v zářivých barvách, které oživí každý dětský pokojíček. Podložka má reliéfní povrch, který neklouže ani nepropouští vodu. Jakékoliv ušpinění od pití nebo jídla snadno vyčistíte mokrým hadříkem.

Intiutivní skládací provedení ve tvaru harmoniky oceníte při uskladnění i přepravě. Po sbalení nezabere skoro žádné místo a navíc je vybavena poutky pro snadné přenášení.

 

Hlavní přednosti:

  • zdravotně nezávadné materiály
  • max. bezpečná, XPE pěna účinně tlumí všechny pády
  • protiskluzový reliéfní vzor
  • voděodolné provedení
  • snadná údržba
  • minimání rozměry po sbalení s poutky pro snadné přenášení

 

Parametry výrobku:

Délka200 cm
Šířka180 cm
Síla1 cm
Rozměry po sbalení39x89x9,5 cm
MateriálXPE pěna / PP
CertifikaceCE, EN71

Napsat recenzi

Skládací podložka na hraní 180x200x1 cm SPRINGOS FIRST XXL

Skládací podložka na hraní 180x200x1 cm SPRINGOS FIRST XXL

Napsat recenzi

Související produkty