Arcadia T5 UVB Bird Kit 8W 34 cm, 12% UVA

Arcadia T5 UVB Bird Kit 8W 34 cm, 12% UVA Zobrazit větší
Kompletní sada zářivky v provozní jednotce a reflektoru, lze je okamžitě použít. Ideální pro osvětlení místností, voliér i menších klecí. Možné napojení až 10 jednotek za sebou!

More details

PET-FP-CADBR8X

Arcadia

Dostupnost: skladem

1 129 Kč

933 Kč bez DPH

Share in social media

Arcadia T5 UVB Bird Kit 8W 34 cm, 12% UVA

Kompletní osvětlovací těleso obsahujezářivku T5 Bird Lamp (=T5 Natural Sun) s optimálním výdejem 12% a 30% UVAa 2.4% UVB záření. Arcadia T5 UVB Kit je rovněž vybaven reflektorem, kterýsměruje světlo přímo na ptáky. Celý systém je konstruován tak, aby bylomožné zapojit za sebou až 10 jednotek, které budou napájeny z jednohozdroje.

Koupí Arcadia T5 UVB Kit získáte provozníjednotku, extra výkonnou zářivku T5 (8W nebo 54W) a reflektor. Po jednoduchéinstalaci je UVB Kit ihned připraven k použití. Jednotku je možnéinstalovat pod strop, nebo ji upevnit na bok klece či boxu.

Bird Lamp T5 jsou speciálně konstruovány tak,aby výdej UVB záření odpovídal přirozeným požadavkům ptáků (2.4%UVB), a zároveň aby voliéry či místnosti s ptáky byly co nejvíceosvětleny. Doporučujeme zářivky Bird Lamp T5 zvláště pro rozlehléptačí místnosti a velké voliéry (54W verze) nebo pro bednové klece čijednotlivé kovové klece s papoušky (8W verze).

UVB záření je nezbytné pro správnousyntézu vápníku a přirozené vytváření vitamínu D3 v těle. UVBzáření ovlivňuje chování ptáků, příznivě působí na chuť k jídlua sexuální chování. Vhodné zářivky jsou nezbytné zejména v zimnímobdobí, kdy ptáci nevyužívají venkovních voliér, nebo při celoročnímchovu uvnitř.

Při použití zářivek Arcadia Bird Lamp jsouptáci zobrazování v těch nejjasnějších přirozených barvách.

Zářivky Bird Lamp T5 jsou vyráběnyv Německu patentovanou technologií, při použití elektronické provozníjednotky nikdy neblikají a světlo se nemihotá dokonce ani v očích ptáků,kteří jsou na mihotavé světlo velmi citliví.

Rozměr osvětlovacího tělesa 8 W:D.345 mm x Š.30mm x V.45mm
Délka přívodního kabelu: 1,5 m
Délka propojovacího kabelu: 1,5 m

Rozměr osvětlovacího tělesa 54 W:D.1220mm x Š.30mm x V.40mm
Délka přívodního kabelu: 1,5 m
Délka propojovacího kabelu: 1,5 m

Doporučení:stejně jako všechny ostatní zdroje UVB záření doporučujeme zářivky BirdLamp T5 obměňovat nejpozději po jednom roce používání, aby byl zajištěnoptimální výdej UVB záření. Mění se pouze zářivka, provozní jednotkazůstává na místě. Náhradní trubice pro výměnu najdetezde.

UVI_1(8).jpg

Napsat recenzi

Arcadia T5 UVB Bird Kit 8W 34 cm, 12% UVA

Arcadia T5 UVB Bird Kit 8W 34 cm, 12% UVA

Napsat recenzi

Související produkty