RENJER Traditional Nordic Elk (Losí) Jerky Sea Salt 25g

RENJER Traditional Nordic Elk (Losí) Jerky Sea Salt 25g Zobrazit větší
Losí jerky s mořskou solí.

More details

PET-REN23

RENJER

Dostupnost: skladem

169 Kč

151 Kč bez DPH

Share in social media

RENJER Traditional Nordic Elk (Losí) Jerky Sea Salt 25g

Nordic Elk Jerky je naše divoké sušené maso, které je tak přírodní a chutné, jak jen sušené maso může být. Je ideální pro opravdové masové puritány, protože se dodává pouze s mořskou solí jako kořením. Jedinečná přírodní chuť tak může naplno rozvinout svůj potenciál. Neodmyslitelná divočina je cítit v každém soustu této vydatné, lehce uzené svačinky. Ideální pro vaše příští outdoorové dobrodružství! Jemné na skus, sušené, zauzené a solené. Všechny Renjer Jerky produkty jsou vyrobené ze zvěře žijící v čisté přírodě bez ohrad, zvěře pocházející ze severní Evropy.

Na 100 g sušeného masa je použito 275g syrového masa.

Složení: losí maso (Alces Alces), mořská sůl, vinný ocet bílý, stabilizátor (citrusový pektin).

Nutriční údaje na 100 g: energetická hodnota1135 kJ / 271 kcal, tuky 1,8 g / z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g, sacharidy 2 g / z toho cukry 1,3 g, bílkoviny 53,5 g, sůl 3,2 g.

Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě.

Výrobce: Renjer Snacks AB Scheelewagen 15, SE-22363 Lund


RENJER - to je pravá chuť divočiny z hlubokých lesů severní Evropy! Ochutnejte fantastické jelení, losí a sobí sušené maso od Renjer. Každý kousek je ručně řezaný a delikátně sušený, aby si zachoval svou jedinečnou chuť. Jde o sušené maso z divoké lesní zvěře, které má přírodní stravu. Důsledkem toho je maso opravdu bohaté na živiny. Vyznačuje se vysokým obsahem bílkovin s malým množstvím tuku a nulovým podílem sacharidů. Důkladný výběr syrového masa a šetrná výroba je zárukou nejvyšší kvality.

Renjer je divokost, svoboda a čistota severní Evropy.

Napsat recenzi

RENJER Traditional Nordic Elk (Losí) Jerky Sea Salt 25g

RENJER Traditional Nordic Elk (Losí) Jerky Sea Salt 25g

Napsat recenzi

Související produkty