Spokey KHAN Kolečkové brusle, černo-bílé, ABEC7 Carbon, vel. 31-42

Spokey KHAN Kolečkové brusle, černo-bílé, ABEC7 Carbon, vel. 31-42 Zobrazit větší

Upozornění:Věnujte prosím pozornost při výběru velikosti dle velikostní tabulky uvedené níže. Před nákupem si prosím důkladně zkontrolujte délku stélky v cm. 

More details

Spokey

Dostupnost: skladem

1 689 Kč

1 396 Kč bez DPH

Zvolená varianta:

Share in social media

Spokey KHAN Kolečkové brusle, černo-bílé, ABEC7 Carbon, vel. 31-42


Upozornění:Věnujte prosím pozornost při výběru velikosti dle velikostní tabulky uvedené níže. Před nákupem si prosím důkladně zkontrolujte délku stélky v cm. 

Regulovatelné kolečkové brusle Spokey KHAN:

- jsou optimálním řešením pro děti, které stále rostou, nebo pro ty, kteří mají velikost „na hranici“
-
podvozek je přizpůsobený k výměně kolečkového systému: klasický systém (2 x 4 kolečka v závislosti na zvolené velikosti bruslí a speciální systém pro rychlou jízdu (2 x 3 kolečka o velikosti 100 mm)
- jsou vybaveny speciálně tvarovanou vložkou a trojitým systémem zapínání (suchý zip, tkaničky a dvojitá spona), které společně zajištují maximální jízdní komfort!

Pokud se nemůžete rozhodnout, zda vybrat kolečkové brusle pro rekreační nebo rychlou jízdu, vsaďte na tento model kolečkových bruslí, které jsou dva v jednom! Brusle Spokey KHAN jsou řešením, které vám umožňuje libovolně měnit velikost koleček. Model KHAN nabízí dva kolečkové systémy: klasický systém a speciální systém pro rychlou jízdu (2 x 3 kolečka o velikosti 100 mm). Pokud chcete vyzkoušet všechno, pak brusle Spokey KHAN jsou pro vás jako stvořené. Teď máte na výběr:

- menší kolečka jsou lehčí a hbitější
- větší kolečka se po odrazu výrazně déle točí, a díky tomu vám umožní dosahovat vyšších rychlostí

Dva kolečkové systémy

Jízda na kolečkových bruslí to není jen skvělá zábava! Je to skvělý způsob, jak trávit volný čas s přátelí či s rodinou, a zároveň přináší i mnoho zdravotních benefitů – zlepšuje fyzickou kondici, zlepšuje motorickou koordinací a posiluje svaly nohou. Pro snazší udržování rovnováhy a lepší hbitost během jízdy jsou u modelu KHAN v klasickém 4 kolečkovém systému použity tři různé průměry koleček, v závislosti na zvolené velikosti:

- velikost 31-34: kolečka 76 mm
- velikost 35-38: kolečka 84 mm
- velikost 39-42: kolečka 90 mm

Bez ohledu na zvolenou velikost, balení kolečkových brusli KHAN obsahuje navíc 6 koleček o průměru 100 mm, které lze použít v konfiguraci 2 x 3 kolečka pro rychlou a dynamickou jízdu! Vzhledem k možnosti výměny a velikosti koleček, není u toho modelu zadní brzda.

Zaměřujeme se na kvalitu a bezpečnost

Bezpečnost během jízdy na kolečkových bruslí je pro nás prioritou. Proto je u modelu KHAN použitý hliníkový podvozek, který zaručuje dlouhou životnost při zachování velmi nízké hmotnosti! Model KHAN má kolečka vyrobena z odolného polyuretanu (PU) s tvrdostí 82A a velmi kvalitní ložiska ABEC-7 Carbon. Abychom zabránili pohybu paty při jízdě, u modelu kolečkových bruslí KHAN jsme použili speciálně profilovanou vnitřní botičku, která v kombinaci s trojitým systémem zapínání: tkaničky, suchý zip a dvojitá spona, umožňuje optimální přizpůsobení botičky k noze a poskytuje tak nejvyšší úroveň bezpečí. Díky tomu jsou kolečkové brusle Spokey KHAN velmi odolné a umožňují dosahovat vysokých rychlostí!

Ideální pro jízdu od útlého věku

Kolečkové brusle Spokey KHAN jsou skvělým řešením jak pro děti, které ještě rostou, tak i pro ty, kteří mají velikost „na hranici“. Regulace velikosti umožňuje vybrat správnou velikost, anebo ji změnit v případě, kdy chodidlo dítěte povyroste. Díky rychlému a bezproblémovému nastavení vám tento úkon zabere jen pár vteřin.

rozměr / délka vložky v cm
31-34: 20 – 22 cm
35-38: 22 – 24 cm
39-42: 24 – 26 cm

Parametry:
regulovatelné
podvozek: hliníkový
ložiska: ABEC7 Carbon
kolečka: 82A PU
balení obsahuje sadu koleček: 6 x 100 mm a 8 x 76/84/90 mm
zapínání: dvojitá spona s pojistkou, suchý zip, šněrování
velikosti: 31-34, 35-38, 39-42
maximální hmotnost uživatele: 60 kg

Informace pro velkoodběratele:
balení: 6 párů / karton
možný prodej po 1 páru

Napsat recenzi

Spokey KHAN Kolečkové brusle, černo-bílé, ABEC7 Carbon, vel. 31-42

Spokey KHAN Kolečkové brusle, černo-bílé, ABEC7 Carbon, vel. 31-42

Napsat recenzi

Související produkty