Hra Iniciativa

Příběhová kooperativní hra plná hádanek a šifer. Iniciativou hráče provází komiksový příběh. Mise jsou kooperativní a hráči tedy při nich musejí spolupracovat. Vhodné pro děti od 8 let.

More details

PE-7056943

OEM

Dostupnost: skladem

Poslední kus za tuto cenu!

1 649 Kč

1 363 Kč bez DPH

Share in social media

Hra Iniciativa

Příběhová kooperativní hra plná hádanek a šifer. Čtveřice náctiletých našla při domovním výprodeji v roce 1994 tajemnou hru. Při jejím hraní zjišťují, že je divně propojená s jejich životy. Co vše budou muset riskovat při odhalování tajemství Iniciativy? Iniciativou hráče provází komiksový příběh. Před každou hrou si přečtou stranu komiksu a připraví misi. Mise jsou kooperativní a hráči tedy při nich musejí spolupracovat.

Po každé hře budou odhalovat tajemství a luštit šifry. Postupně tak odhalí skutečné zájmy Iniciativy. Po dohrání příběhu jsou pro hráče připraveny další nepříběhové mise. 1. Přečtěte komiks - před každou hrou přečtěte stranu komiksu a připravte scénu. 2. Hrajte hru - spolupracujte a raďte se. Jen tak dokončíte sérii mísí. Každá je o trochu obtížnější než předchozí. 3. Odhalujte tajemství - po každé hře budete odhalovat tajemství a luštit šifry. Postupně tak zjistíte skutečné zájmy Iniciativy.

Specifikace

  • Výrobce: Fantasy Flight Games
  • Vhodné pro děti: 8+
  • Doba hraní: 30-60 minut
  • Počet hráčů: 1-4
  • Hmotnost balení: 1,82 kg
  • Rozměry balení (Š x V x H): 30 x 30 x 7,5 cm

Obsah balení

  1. 1 oboustranný herní plán
  2. 1 komiksový sešit (48 stran)
  3. 5 akčních karet
  4. 4 karty postav
  5. 41 karet misí
  6. 40 karet zdrojů
  7. 30 karet tajemství
  8. 8 figurek
  9. 59 žetonů
  10. 1x česká pravidla

Napsat recenzi

Hra Iniciativa

Hra Iniciativa

Napsat recenzi

Související produkty