RED ANT Cord Pelech pro psy Petrolejová M

RED ANT Cord Pelech pro psy Petrolejová M Zobrazit větší
Exkluzivní pelíšek pro psy, textilní. Rozměr 72 x 27 x 62 cm

More details

PET-BG-PEL-0085-COR-MPETR

Red Ant

Dostupnost: skladem

Poslední kus za tuto cenu!

2 229 Kč

1 842 Kč bez DPH

Share in social media

RED ANT Cord Pelech pro psy Petrolejová M

Popis

Pelíšky z edice CORD svými jednoduchými tvary a teplými retro barvami zapadnou do každé domácnosti. Svou elegancí dodají Vašemu mazlíčkovi pocit důležitosti a bezpečí.
„Corduroy" neboli „manšestr" je nesmrtelná klasika nejen v šatníku, ale také v bytových doplňcích. Ano, manšestr je zpět a my se mu nebráníme! Manšestr, stejně jako džínovina, byl původně určen převážně na pracovní oděvy. Pro svou praktičnost a vzhled se však z obou materiálů stala součást běžného oblečení a díky své odolnosti a snadné údržbě prorazily i do světa bytových doplňků. Málokdo ví, že manšestr je „na scéně" již více než 100 let. Od začátku se vyráběl výlučně ze 100% bavlny. Časem se však při jeho výrobě používaly i různé kombinace materiálů od polyesteru až po bambusová vlákna. My jsme si dali záležet jak na výběru barev, tak na výběru evropského výrobce 100% bavlněného Cordu. Manšestr, ze kterého jsou naše pelíšky ušity, má širší proužky a jemný lesk – přesně tak, jak se na pravý manšestr sluší a patří.
Každý pelíšek se skládá se ze čtyř obvodových a jednoho středového polštáře, které lze díky zipům jednoduše vyjmout a potah pelíšku dát do pračky. Polštáře jsou vyplněné výhradně dutým vláknem, které je hypoalergenní a antiparazitní.

Pelíšky Red Ant jsou vyrobeny z velmi kvalitních, funkčních textilií, pro které je charakteristická zvýšená odolnost, trvanlivost a jednoduchá údržba. Zároveň poskytují vašim mazlíčkům maximální komfort během spánku nebo odpočinku.

Jelikož je pelíšek pro Vašeho pejska nebo kočičku součástí interiéru, splňuje funkci designového doplňku. Tento moderní pelíšek je dostupný ve 4 velikostech a 5 barevných provedeních. Vyrobeno na Slovensku.

Níže naleznete hlavní vlastnosti a informace o rozměrech, které Vám pomohou vybrat si ten správný model pro Vašeho čtyřnohého přítele.

Klíčové vlastnosti

  • Ruční výroba
  • Slovenský výrobek
  • Vysoce odolný a vodoodpudivý materiál
  • Snadné čištění
  • Vyjímatelné polštáře
  • Plněné dutým vláknem, které je hypoalergenní a antiparazitní
  • Možnost prát v pračce

Velikostní tabulka

VelikostVnitřní rozměrVnější rozměr
S28 x 23 cm52 x 42 cm
M48 x 43 cm72 x 62 cm
L68 x 63 cm92 x 82 cm
XL88 x 83 cm112 x 102 cm

Napsat recenzi

RED ANT Cord Pelech pro psy Petrolejová M

RED ANT Cord Pelech pro psy Petrolejová M

Napsat recenzi

Související produkty