Barny's Triple Blend Extra Silný 700g

Barny's Triple Blend Extra Silný 700g Zobrazit větší
Premiový produkt pro lidské klouby. Složení obohaceno o patentované kolageny. Doplněk stravy v prášku

More details

PET-902TES

BARNY'S

Dostupnost: skladem

1 439 Kč

1 285 Kč bez DPH

Share in social media

Barny's Triple Blend Extra Silný 700g

Popis

Obsahuje kombinaci chondroprotektivních látek, glukosaminsulfátu, chondroitinsulfátu, látky MSM Lignisul®, kolagenů v nejvyšší kvalitě zn. COLLYSS™ a zn. CARTIDYSS™a vitamin C ve formě NUTRA-C™.

Nový, vylepšený, skvělá chuť, vysoká rozpustnost. Ještě obsažnější a ještě silnější produkt pro vaše klouby. Pětihvězdičkový produkt pro klouby Barny´s ve spolupráci s ALAVIS™ (přípravky pro klouby a chrupavky koní). Každá šarže tohoto doplňku stravy je testovaná na obsah účinných látek v souladu s EU Pharmacopoeia ve dvou na sebe nezávislých evropských laboratořích. Teprve na základě tohoto měření je produkt uvolněn do prodeje.

  • Pořádná dávka kloubní výživy pro vaše klouby!
  • Velmi vhodné i pro dlouhodobé podávání, pro sportovce, těžce fyzicky pracující a pro osoby s nadměrně zatěžovanými klouby (nadváhou a pod)
  • Bez lepku a laktózy
  • Pro zachování kvality produktu nejsou přidávána žádná barviva
  • Nejsilnější chondroprotektivní doplněk stravy na klouby značky Barny´s

Látky obsažené v doplňku stravy Barny´s TRIPLE Blend EXTRA SILNÝ – glukosaminsulfát, chondroitinsulfát a kolagen typu II tvoří přirozenou strukturu kloubní chrupavky, kolagen typu I je součástí vazů a šlach, MSM je organická sloučenina síry.

  • MSM Lignisul®: často nazývaný jako zázračná ingredience, důležitá výživová látka při stavbě pojivových tkání a kloubních chrupavek.
  • Glukosaminsulfát: přirozená součást kloubní chrupavky a synoviální tekutiny.
  • Chondroitinsulfát: přirozená a nezbytná součást kloubní chrupavky.
  • Kolagen typ I získávaný z kůže mořských ryb v nejvyšší kvalitě zn. COLLYSS™.
  • Kolagen typ II získávaný z chrupavek rejnoků v nejvyšší kvalitě zn. CARTIDYSS™.
  • Vitamin C NUTRA-C™: přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek a kostí. Jedná se o nekyselou značkovou formu vitaminu C, obsahující jeho metabolity. Působí mírně na žaludek, takže je vhodná i pro citlivé osoby. Jde o vysoce biologicky dostupnou formu a silný antioxidant, který se vyznačuje rychlou absorpcí, lepším udržením v organismu, nižší ztrátou močí a absencí trávicích potíží po konzumaci. Vitamin C je důležitý pro tvorbu kolagenu pro správnou funkci kloubních chrupavek, kostí a kůže.

Další informace

Složení: MSM – LIGNISUL® (methylsulfonylmethan, protispékavá látka: oxid křemičitý), glukosaminsulfát 2KCl (z korýšů), chondroitinsulfát, regulátor kyselosti: kyselina citronová, aroma, vitamin C NUTRA-C™- (L-askorban vápenatý, L-askorban hořečnatý, L-threonát vápenatý, 24% RHP) 19,3 mg, extrakt chrupavek – kolagen typu II CARTIDYSS™ (z ryb), hydrolyzovaný kolagen typu I COLLYSS™ (z ryb), sladidlo: steviolglykosidy z rostliny stévie.

-NUTRA-C™ je registrovaná ochranná známka firmy Novotech Nutraceuticals, Inc. (USA).

RHP - referenční hodnota příjmu.

Obsah aktivních látek v denní dávce (1 odměrka – 4,5 g):

  • MSM (methylsulfonylmethan) v nejvyšší kvalitě zn. Lignisul®: 1 958 mg
  • Glukosaminsulfát 2KCl 75,4%: 1 565 mg
  • Chondroitinsulfát 90%: 652 mg
  • Kolagen typ II z rejnoků v nejvyšší kvalitě zn. CARTIDYSS™: 22,5 mg
  • Kolagen typ I z ryb v nejvyšší kvalitě zn. COLLYSS™: 15 mg
  • Vitamin C NUTRA-C™ (24% RHP) : 19,3 mg

RHP - referenční hodnota příjmu.

Denní doporučená dávka: Užívejte 1 odměrku Barny´s TRIPLE blend EXTRA SILNÝ denně rozmíchanou lžičkou v min. 2 dcl vody, nejlépe ráno nebo kdykoli během dne, nalačno nebo po jídle. Možno ochutit šťávou. Odměrka přiložena.

Náš tip: Dochutit můžete např. citrónovou šťávou nebo džusem. Další možností je rozmíchání doporučené denní porce v ochuceném jogurtu.

Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Není určeno dětem. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C. Před použitím dózu dobře protřepejte, uchovávejte dobře uzavřené.

Balení: 700 g, balení na 5 měsíců

Výrobce: Biopol GN s.r.o., člen skupiny Mike.M capital a.s., sídlo společnosti: Thámova 402/4, 186 00 Praha 8

Hmotnost 0.798 kg
Šířka 11.0 cm
Hloubka 11.0 cm
Výška 14.4 cm

Napsat recenzi

Barny's Triple Blend Extra Silný 700g

Barny's Triple Blend Extra Silný 700g

Napsat recenzi

Související produkty