MANE 'N TAIL Ultimate Gloss Shampoo 946 ml

MANE 'N TAIL Ultimate Gloss Shampoo 946 ml Zobrazit větší
Ultimate Gloss Shampoo je nový, originální a průlomový recept, který vašemu koni dodá jemné hloubkové čištění a zanechá neuvěřitelně jemnou a hedvábnou srst s prémiovým reflexním leskem.Po aplikaci uvidíte, že se nejedná o žádný běžný šampon – nečistoty snadno zmizí po důkladném očištění přímo na srsti a po usušení se přesvědčíte o skutečně dokonalém lesku.

More details

PET-COW-544506

MANE 'N TAIL

Dostupnost: skladem

579 Kč

479 Kč bez DPH

Share in social media

MANE 'N TAIL Ultimate Gloss Shampoo 946 ml

Ultimate Gloss Shampoo je nový, originální a průlomový recept, který vašemu koni dodá jemné hloubkové čištění a zanechá neuvěřitelně jemnou a hedvábnou srst s prémiovým reflexním leskem.

Po aplikaci uvidíte, že se nejedná o žádný běžný šampon – nečistoty snadno zmizí po důkladném očištění přímo na srsti a po usušení se přesvědčíte o skutečně dokonalém lesku.

Výhody:

Bohatá pěna, snadno se opláchne a odstraní i ty největší nečistoty a skvrny.

Zanechává srst lesklou, hedvábnou a bez zbytků nečistot.

Díky jemně vyváženému pH lze používat každý den.

Pomáhá odstraňovat suchou pokožku a mastnotu.

Návod k použití:

Odstraňte nadměrné nečistoty a navlhčete srst. Naneste přímo na srst nebo nařeďte do kyblíku s vodou v poměru 60-120ml na cca 3,8l. Nanášejte po celé srsti, na hřívě i ocasu houbou nebo rukavicí. Pořádně opláchněte. Pro nejlepší výsledky na závěr použijte Ultimate Gloss Conditioner.

Chraňte produkt před mrazem.

Složení: Voda, kokamidopropylbetain. PEG-40 hydrogenovaný ricinový olej, PEG-80 sorbitanlaurát, kokamid DIPA, PEG-8 amodimethikon, laurylsulfát sodný, DMDM hydantoin, methylsyát, Laureth-4, stearamidopropyldimethylamin-laktát, kokosový hydroxypropyl hydrolyzovaný pšeničný protein, Glycerin, chlorid sodný, parfém, kyselina citrónová, butylfenyl methylpropional.

Napsat recenzi

MANE 'N TAIL Ultimate Gloss Shampoo 946 ml

MANE 'N TAIL Ultimate Gloss Shampoo 946 ml

Napsat recenzi

Související produkty