Dětská koloběžka MONDO 18996 PRINCESS - růžová

Dětská koloběžka MONDO 18996 PRINCESS - růžová Zobrazit větší

KOLOBĚŽKA MONDO PRINCESS
Mondo dětská tříkolová koloběžka Princess je jedinečná a velmi kvalitní koloběžka, která splňuje nejvyšší standardy bezpečnosti, které podléhají nejpřísnějším evropským normám. Díky své nízké váze ...

More details

SE-18996

MONDO

Dostupnost: skladem

919 Kč

760 Kč bez DPH

Share in social media

Dětská koloběžka MONDO 18996 PRINCESS - růžová

KOLOBĚŽKA MONDO PRINCESS
Mondo dětská tříkolová koloběžka Princess je jedinečná a velmi kvalitní koloběžka, která splňuje nejvyšší standardy bezpečnosti, které podléhají nejpřísnějším evropským normám. Díky své nízké váze vhodná pro každé dítě do 20kg. Krásné a originální provedení této pohádkové koloběžky nadchne každého. Koloběžka má stabilní protiskluzovou podložku s  obrázkem, aby byla zajištěna co nejbezpečnější jízda pro vaše dítě.

Dětská tříkolová koloběžka je vybavena třemi kvalitními silikonovými kolečky, která se v případě potřeby dají jednoduše odmontovat a vyměnit za nová. Silikonová transparentní kolečka zvyšují pohodlnost při jízdě a jsou odolná vůči proražení. Konstrukce koloběžky je kombinací pevné kovové konstrukce a odolného plastu. Koloběžka pro děti Princess má výškově nastavitelná řidítka, která se dají nastavit podle potřeby vašeho dítěte, a proto koloběžka roste spolu s ním. Madla koloběžky jsou protiskluzová a zároveň příjemná na dotek. Celá koloběžka je provedena v motivu oblíbených Disney princezen. Motiv Princess je dodáván dle aktuálních skladových zásob.

Technický popis:
- Výrobce: Mondo

- Od 3 let
- Materiál koleček: Silikon
- Velmi lehká
- Nosnost: do 20kg
- Batůžek na řidítkách
- Ocelový rám
- Motiv: Disney Princess

Barvarůžová
MateriálOcel
HmotnostNeuvedeno
Nosnost20 kg
Velikost koleček / kolNeuvedeno

Napsat recenzi

Dětská koloběžka MONDO 18996 PRINCESS - růžová

Dětská koloběžka MONDO 18996 PRINCESS - růžová

Napsat recenzi

Související produkty