ALAVIS MAXIMA Triple Blend Extra silný 700g

ALAVIS MAXIMA Triple Blend Extra silný 700g Zobrazit větší
Komplexní výživa pro lidské klouby. Doplněk stravy v prášku.

More details

PET-317MAX

ALAVIS

Dostupnost: skladem

1 429 Kč

1 276 Kč bez DPH

Share in social media

ALAVIS MAXIMA Triple Blend Extra silný 700g

Představujeme prémiový produkt pro klouby s aroma a se sladidlem z rostliny stévie.
Ještě obsažnější a ještě silnější produkt pro vaše klouby. S obsahem vitaminu C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek. Obsahuje kombinaci chondroprotektivních látek glukosaminsulfátu, chondroitinsulfátu, látky MSM Lignisul® a kolagenů z bezpečného přírodního zdroje.
Poctivá kvalita. Každá šarže tohoto doplňku stravy je testována na obsah účinné látky v souladu s EU Pharmacopoeia. Teprve na základě tohoto měření je produkt uvolněn do prodeje.

Klíčové vlastnosti

  • Pořádná dávka kloubní výživy pro vaše klouby
  • Doporučujeme podávat při počínajících až středně těžkých obtížích
  • Pro sportovce, těžce fyzicky pracující a pro osoby s nadměrně zatěžovanými klouby (nadváhou apod)
  • S obsahem vitaminu C
  • Velmi vhodné pro dlouhodobé podávání
  • Bez přidaných barviv a konzervačních látek
  • Nechutná, ale funguje!
  • Otázka „existuje-li lepší produkt na klouby“ je zbytečná

Popis

Látky obsažené v ALAVIS™ Maxima Triple Blend Extra Silný – glukosaminsulfát, chondroitinsulfát a kolagen typu II tvoří přirozenou strukturu kloubní chrupavky, kolagen typu I je součástí vazů a šlach, MSM je zdrojem nezbytné, organicky vázané síry.

MSM Lignisul® často nazývaný jako zázračná ingredience, důležitá výživová látka při stavbě pojivových tkání a kloubních chrupavek.

Glukosaminsulfát je přirozená součást kloubní chrupavky a synoviální tekutiny.

Chondroitinsulfát je přirozená a nezbytná součást kloubní chrupavky.

Kolagen typ I získávaný z chrupavek mořských ryb v nejvyšší kvalitě zn. COLLYSS™: šlachy, vazy, kosti.

Kolagen typ II získávaný z chrupavek rejnoků v nejvyšší kvalitě zn. CARTIDYSS™: kloubní chrupavky.

Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek a kostí.

Další informace

Složení: MSM - Lignisul® (methylsulfonylmethan, protispékavá látka: oxid křemičitý), glukosaminsulfát 2KCl (z korýšů), chondroitinsulfát, regulátor kyselosti: kyselina citronová, aroma, vitamin C NUTRA-C™ (L-askorban vápenatý, L-askorban hořečnatý, L-threonát vápenatý, 24% RHP) 19,3 mg, extrakt chrupavek - kolagen II. typu CARTIDYSS™ (z ryb), 62% hydrolyzovaný kolagen I. typu COLLYSS™ (z ryb) 90% sladidlo: steviolglykosidy z rostliny stévie.

Obsah aktivních látek v denní dávce (1 odměrka – 4,5 g): MSM (methylsulfonylmethan): 1 958 mg v nejvyšší kvalitě zn. Lignisul®, Glukosaminsulfát 2KCl 75,4 %: 1 565 mg, Chondroitinsulfát 90 %: 652 mg, Kolagen typ I z ryb v nejvyšší kvalitě zn. COLLYSS™: 15 mg, Kolagen typ II z rejnoků v nejvyšší kvalitě zn. CARTIDYSS™: 22,5 mg, Vitamin C (NUTRA-C™, 24 % RHP-): 19,3 mg. -RHP - referenční hodnota příjmu.

Doporučené dávkování: Užívejte 1 odměrku ALAVIS™ Maxima Triple Blend Extra Silný 1x denně rozmíchanou v minimálně 200 ml vody. Užívat můžete s jídlem, dobře zapijte.

Náš tip: Dochutit můžete např. citrónovou šťávou nebo džusem. Další možností je rozmíchání doporučené denní porce v ochuceném jogurtu.

Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte uzavřené v suchu a temnu při teplotě do 25°C. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Minimální trvanlivost do konce data uvedeného na dóze. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Před použitím dózu dobře protřepejte.

Balení: 700 g, balení na 5 měsíců

Výrobce: Patron ca, s.r.o., člen skupiny Mike.M capital a.s., sídlo společnosti: Thámova 402/4, 186 00 Praha 8, provozovna: P3 Prague D8, Hala 3, Zdibsko 614, 250 67 Klecany, Česká republika.



Hmotnost 0.796 kg
Šířka 10.5 cm
Hloubka 10.5 cm
Výška 14.5 cm

Napsat recenzi

ALAVIS MAXIMA Triple Blend Extra silný 700g

ALAVIS MAXIMA Triple Blend Extra silný 700g

Napsat recenzi

Související produkty