ALPINA Chytrá žárovka LED WIFI bílá stmívatelná E14ED-225441

ALPINA Chytrá žárovka LED WIFI bílá stmívatelná E14ED-225441 Zobrazit větší
Rádi byste si u vás doma vytvořili dokonalou atmosféru během chvilky? Pak je pro vás alpina Smart home LED žárovka to pravé. Tuto chytrou WiFi lampu s paticí E14 lze snadno ovládat na dálku pomocí aplikace alpina Smart home nebo pomocí ...

More details

PC-ED-225441

ALPINA

Dostupnost: skladem

269 Kč

222 Kč bez DPH

Share in social media

ALPINA Chytrá žárovka LED WIFI bílá stmívatelná E14ED-225441

Rádi byste si u vás doma vytvořili dokonalou atmosféru během chvilky? Pak je pro vás alpina Smart home LED žárovka to pravé. Tuto chytrou WiFi lampu s paticí E14 lze snadno ovládat na dálku pomocí aplikace alpina Smart home nebo pomocí dálkového ovládání, pokud nemáte chytrý telefon. To vám umožní ovládat chytré světlo z pohovky, postele nebo auta před vstupem do domu. Zapněte nebo vypněte chytré světlo, nastavte plány, ztlumte světlo a změňte barvu z útulné teplé bílé na příjemné studené bílé světlo. LED lampu můžete dokonce ovládat pomocí hlasového ovládání přes Amazon Alexa nebo Google Home.

Dálkové ovládání pomocí aplikace alpina Smart home

Jednou z nejpraktičtějších vlastností této chytré žárovky je, že ji můžete ovládat na dálku pomocí aplikace alpina Smart home. Aplikaci si můžete snadno stáhnout z Obchodu Google Play pro zařízení Android a z App Store pro zařízení iOS. S nainstalovanou aplikací můžete připojit chytré světlo k vaší WiFi síti. Funkce chytrého světla pak můžete nastavit na dálku. Ztlumte světla podle svých představ, ovládejte teplo osvětlení, zapněte nebo vypněte chytré světlo a dokonce si nastavte plány. Nemáte chytrý telefon, ale přesto chcete žárovku ovládat na dálku? Pak se podívejte na dálkové ovládání alpina Smart home. Inteligentní světlo můžete ovládat také pomocí hlasového ovládání pomocí Amazon Alexa a Google Home.

Vždy správná atmosféra u vás doma

S aplikací alpina Smart home můžete ve svém domově vždy vytvořit tu správnou atmosféru. Nastavte chytrou LED žárovku na teplé bílé světlo a ztlumte ji pro romantický večer ve dvou. Pracujete z domova a chcete být produktivní po celý den? Vyzkoušejte studené bílé světlo. To vytváří energickou a aktivní atmosféru, která je ideální pro práci. Během chvilky vytvoříte dokonalou atmosféru pro každou příležitost.

Nastavit plány

Pro lidi, pro které je těžké se ráno probudit, jsou chladné a tmavé zimní měsíce všechno, jen ne užitečné. Není totiž nic otravnějšího než se probouzet za tmy. A co když přijdete domů po dlouhém dni v práci a v domě je tma? Ani ne zrovna vyzývavý. Naštěstí to lze snadno vyřešit pomocí alpina Smart home LED žárovky. Pomocí aplikace alpina Smart home můžete nastavit plány pro tuto chytrou žárovku. Nastavte lampu tak, aby se rozsvítila, když ráno vstanete, zhasla, když odcházíte do práce, a znovu se rozsvítila, když se vrátíte domů.

Energetický štítek

Kromě pohodlí má majitelé domů další důvod, proč přejít na chytré osvětlení. To vám může ušetřit spoustu elektřiny a nákladů na energii. Je to částečně proto, že můžete nastavit osvětlení podle plánů a částečně proto, že alpina Smart home Smart Light využívá udržitelné LED osvětlení. Od 1. září 2021 se mění pravidla pro energetické štítky. Namísto štítku „energeticky efektivní“ jsou nyní chytrá LED světla označena F nebo G, protože jsou neustále připojena k vaší WiFi síti. LED světla jsou však mnohem energeticky účinnější než ostatní světla.

Obsah balení
Chytrá žárovka
Rychlý návod
Specifikace alpina Smart home LED lampa
Základna: E14
Tvar lampy: svíčka
Maximální spotřeba: 4,9W
Příkon: 50W
Barva světla: bílá
Barevná teplota: 2700-6500K
Bezdrátová technologie: Wi-Fi
Jmenovitý světelný tok: 470 lm
Vyzařovací úhel: 200°
Vstupní napětí: 220-240V 50/60Hz
Počet spínacích cyklů: až 15 000
Frekvenční rozsah: 2412-2472MHz
Maximální RF výstupní výkon: 16,7 dBm
Rozsah antény: 2,5dBi
alpina Smart home aplikace pro Android a iOS

Napsat recenzi

ALPINA Chytrá žárovka LED WIFI bílá stmívatelná E14ED-225441

ALPINA Chytrá žárovka LED WIFI bílá stmívatelná E14ED-225441

Napsat recenzi

Související produkty