Sada flexibilních víček do kuchyně 6 ks

Zakrytí zbytků, jídel, polévek, omáček, koktejlů, nápojů, ovoce a nakrájené zeleniny je nezbytné, když je skladujete v lednici, mrazáku nebo venku. Proto je tato 6dílná sada flexibilních silikonových poklic od alpina nezbytným doplňkem ...

More details

PC-ED-218810

ALPINA-NK

Dostupnost: skladem

125 Kč

103 Kč bez DPH

Share in social media

Sada flexibilních víček do kuchyně 6 ks

Zakrytí zbytků, jídel, polévek, omáček, koktejlů, nápojů, ovoce a nakrájené zeleniny je nezbytné, když je skladujete v lednici, mrazáku nebo venku. Proto je tato 6dílná sada flexibilních silikonových poklic od alpina nezbytným doplňkem do vaší kuchyně. Namísto potravinářské fólie nebo plastových nádob přetáhněte přes obal potravin tato víčka plechovek. Poklice jsou k dispozici v průměrech 6, 9, 11, 14, 16 a 20 centimetrů a hodí se na vše od malých nádob a zavařovacích sklenic až po velké pánve a mísy.

Všestranné použití

Tato sada poklic alpina nabízí mnoho výhod pro vaši kuchyni. Jsou tak elastické, že se bez námahy hodí na kulaté, čtvercové, obdélníkové nebo oválné nádoby a misky.

Odolné a opakovaně použitelné

Důležitou výhodou těchto silikonových víček je jejich opětovná použitelnost, díky čemuž jsou nejen cenově dostupné, ale také ekologické. Snížíte potřebu hliníkové fólie a plastových obalových materiálů, ušetříte peníze a zároveň budete ohleduplní k životnímu prostředí. Snižují také plýtvání jídlem tím, že po přikrytí těmito pružnými víčky udržují zbytky déle čerstvé.

Efektivní využití prostoru.

Tato víčka jsou obzvláště prostorově úsporná a lze je použít jako náhrada ztracených víček na plastových nádobách a miskách. Mohou být umístěny přímo nad pánve, misky, sklenice nebo džbány, což snižuje vaši závislost na plastových nádobách.

Průhledné provedení

Sada 6 víček je průhledná, takže rychle uvidíte, jaké potraviny máte uložené.

Specifikace alpina Flexibilní opakovaně použitelná víčka Sada 6 kusů


Materiál: silikon
Barva: Transparentní
Rozměry: O 6/9/11/14/16/20 cm
Vhodné do mrazničky
Možno mýt v myčce
Opakovaně použitelné

Napsat recenzi

Sada flexibilních víček do kuchyně 6 ks

Sada flexibilních víček do kuchyně 6 ks

Napsat recenzi