GRUNDIG Bezdrátový zvonek domovní 1 přijímač 80mED-248575

GRUNDIG Bezdrátový zvonek domovní 1 přijímač 80mED-248575 Zobrazit větší
Chcete slyšet a vidět zvonek všude ve vašem domě a kolem něj? Přesně to nabízí tato sada bezdrátových zvonků od Grundig, která se skládá ze zvonkového tlačítka a přijímače. Oba jsou na baterie. To má velkou výhodu v tom, že jej můžete ...

More details

PC-ED-248575

GRUNDIG

Dostupnost: skladem

Poslední kus za tuto cenu!

467 Kč

386 Kč bez DPH

Share in social media

GRUNDIG Bezdrátový zvonek domovní 1 přijímač 80mED-248575

Chcete slyšet a vidět zvonek všude ve vašem domě a kolem něj? Přesně to nabízí tato sada bezdrátových zvonků od Grundig, která se skládá ze zvonkového tlačítka a přijímače. Oba jsou na baterie. To má velkou výhodu v tom, že jej můžete připevnit kamkoli. Mají také dobrý dosah viditelnosti 80 metrů. Praktické, pokud si zvonek chcete vzít s sebou například na zahradu.

Stiskněte tlačítko

Zvonkové tlačítko je odolné proti stříkající vodě a je napájeno baterií CR2032 (součástí balení). Pod průhledný sáček můžete napsat číslo domu nebo své jméno. Součástí sady je také oboustranná páska, kterou můžete západku připevnit na rám dveří nebo jiný rovný povrch.

Příjímač

Přijímač má základnu, která umožňuje jeho umístění do stabilní a volně stojící polohy. Na zadní straně je také výřez, který umožňuje připevnění ke zdi hřebíkem. Je napájen 2 AA bateriemi (nejsou součástí balení). S 36 melodiemi má tento zvonek vždy vyzváněcí tón, který vám vyhovuje. Hlasitost si můžete nastavit i sami. Tento přijímač může také pomocí LED signalizovat, že zvonek zvoní. Praktické pro osoby se sluchovým postižením! Přijímač můžete nastavit tak, aby zobrazoval pouze zvuk, pouze LED světlo nebo kombinaci obojího.

Univerzální

Sada je samozřejmě praktická pro použití v domácnosti a okolí, ale lze ji použít také jako zvonek v kanceláři, praxi, obchodě nebo hotelu.

podrobnosti
Počet melodií: 36 vyzváněcích tónů
Počet možností zvonku: 3 (pouze zvuk / pouze světlo / kombinace světla a zvuku)
Ovládání hlasitosti
Hlasitost: 36dB
Viditelnost: 80 metrů
Baterie: 1x CR2032 210mAh (součástí balení), 2x AA LR6 2300 mAh (nejsou součástí)
Nastavitelná frekvence: ne
Rozměry přijímače: 11 x 8 x 6 cm (V x D x Š)
Rozměry zvonku: 8 x 3 x 2 cm (V x D x Š)

Napsat recenzi

GRUNDIG Bezdrátový zvonek domovní 1 přijímač 80mED-248575

GRUNDIG Bezdrátový zvonek domovní 1 přijímač 80mED-248575

Napsat recenzi

Související produkty