ALAVIS MAXIMA Gummies 60 tablet + 30 kapslí

ALAVIS MAXIMA Gummies 60 tablet + 30 kapslí Zobrazit větší
Doplněk stravy s kyselinou hyaluronovou a Collagen support pro zdravé klouby a pružnou pleť. Pružnost, která chutná...

More details

PET-V412

ALAVIS

Dostupnost: skladem

619 Kč

553 Kč bez DPH

Share in social media

ALAVIS MAXIMA Gummies 60 tablet + 30 kapslí

Popis

Chutné želatinové tablety s příchutí lesního ovoce s vysokým obsahem kyseliny hyaluronové.

HYALURONIC ACID + COLLAGEN SUPPORT
Vzájemné působení kyseliny hyaluronové a vitaminu C a D3 přináší kloubům, chrupavkám i kůži jenom samá pozitiva. Benefitem současného užívání doplňku stravy ve formě žvýkacích tablet s obsahem kyseliny hyaluronové a kapslí s vitaminy C a D3 je vliv na elasticitu pojivových tkání a zdraví kloubů. V neposlední řadě ovlivňují vlastnosti kloubní tekutiny a hydrataci pojivových tkání kloubních chrupavek a kůže. Současně výrazně snižují hrubost kůže a hloubku vrásek.

  • Kyselina hyaluronová má jedinečnou schopnost zadržovat vlhkost. Naše tělo si ji i přirozeně vytváří, aby udržovalo nejen naši pleť jemnou a pružnou. Je důležitou součástí nejen pokožky, ale také synoviální tekutiny – hlavní složky kloubní tekutiny. V synoviální tekutině slouží společně s dalšími látkami jako lubrikant a jako tlumič nárazů (díky silné schopnosti hydratovat chrupavku).
  • Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavek a kůže. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a současně podporuje činnosti nervové soustavy a napomáhá dobré psychické pohodě.
  • Nutra-C™ je nekyselá patentovaná forma vitaminu C, obsahující jeho metabolity. Působí mírně na žaludek, takže je vhodná i pro citlivé osoby. Jde o vysoce biologicky dostupnou formu a silný antioxidant, který se vyznačuje rychlou absorpcí, lepším udržením v organismu, nižší ztrátou močí a absencí trávicích potíží po konzumaci.
  • Vitamin D3 je potřebný nejenom pro stavbu kostí a správnou činnost svalů, pro udržení normální hladiny vápníku v krvi, ale je i obranným prostředkem ve funkčním systému imunity

Klíčové vlastnosti

  • Podporuje zdraví kloubů
  • Přispívá k hydrataci kůže
  • Péče o klouby, vazy, šlachy a pleť
  • Neobsahuje zvířecí deriváty, 100% veganské složení

Další informace

ALAVIS™ MAXIMA GUMMIES

Kyselina hyaluronová - nachází se v tkáních, zejména v kloubech a pokožce.

Složení: Glukózový sirup, sacharóza: sladidlo, glycerol: zahušťovadlo, voda, pektin: želírující látka, kyselina citronová, citrát sodný: regulátor kyselosti, hyaluronát sodný, aroma (směs bobulovitých plodů a malin), koncentrát šťávy černé mrkve, kokosový a řepkový olej: leštící směs a karnaubský vosk: leštící látka.
RHP – Referenční hodnota příjmu.

Doporučené dávkování:
2 žvýkací tablety denně. Tablety žvýkejte nebo nechte rozpustit v ústech (cucat). Užívejte kdykoliv během dne. Není potřeba tablety zapíjet vodou.

Balení: 60 žvýkacích tablet

Hmotnost: 150 g

BARNYS® ULTRA-C COMPLEX

  • Pozitivně ovlivňuje elasticitu pojivových tkání
  • Přispívá k hydrataci kůže
  • Podporuje zdraví kloubů
  • Výrazně snižuje hrubost kůže a hloubku vrásek
  • Ovlivňuje vlastnosti kloubní tekutiny a hydrataci pojivových tkání - kloubních chrupavek, kůže
  • Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavek a kůže.
  • Vitamin D je potřebný nejenom pro stavbu kostí a správnou činnost svalů, ale i pro udržení normální hladiny vápníku v krvi.

Složení: (1 kapsle 0,616 g): Vitamin C NUTRA-C™ (L-askorbát vápenatý, L-askorbát hořečnatý, L-threonát vápenatý) 250 mg, protispékavá látka (fosforečnan vápenatý, modifikovaný kukuřičný škrob, stearan hořečnatý, oxid křemičitý, talek), vegetariánská kapsle [hydroxypropylmethylcelulosa, barvivo (uhličitan vápenatý)], zinek (glukonan zinečnatý) 5 mg, nosič (cukr, středněřetězcové triglyceridy), antioxidant (směs tokoferolů), selen (kvasnice obohacené selenem) 27,5 μg, vitamin D3 (cholekalciferol) 7,5 μg.
NUTRA-C™ je registrovaná ochranná známka firmy Novotech Nutraceuticals, Inc. (USA).

Doporučené denní dávkování: Dospělí 1 kapsli nejlépe ráno před jídlem, zapijte dostatečným množstvím vody.

Balení: 30 kapslí

Aktivní látkaDoporučená denní dávkaRHP
2 žvýkací tablety1 kapsle
Kyselina hyaluronová (hyaluronát sodný)80 mg
Vitamin C NUTRA-C™250 mg313 %
Organická forma zinku5 mg50 %
Organicky vázaný selen28 µg50 %
Mikronizovaný vitamin D37,5 µg150 %

Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Není určeno pro děti. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 15-25 °C, chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření uchovávejte dobře uzavřené dle skladovacích podmínek. Vhodné pro vegany.

Výrobce: Patron ca, s.r.o., člen skupiny Mike.M capital a.s., sídlo společnosti: Thámova 402/4, 186 00 Praha 8, provozovna: P3 Prague D8, Hala 3, Zdibsko 614, 250 67 Klecany, Česká republika.

gummies-pribalovy-letak

Hmotnost 0.242 kg
Šířka 8.5 cm
Hloubka 6.5 cm
Výška 13.0 cm

Napsat recenzi

ALAVIS MAXIMA Gummies 60 tablet + 30 kapslí

ALAVIS MAXIMA Gummies 60 tablet + 30 kapslí

Napsat recenzi

Související produkty