GRUNDIG Selfie tyč na mobil se stativem s bluetoothED-224982

Tato selfie tyč Grundig a 3nohý stativ v jednom je praktickou vychytávkou pro pořizování krásných fotografií a videí. Je bezdrátový a má dálkové ovládání. Takto můžete své filmy TikTok, videa na YouTube, obrázky na Instagramu a další ...

More details

PC-ED-224982

GRUNDIG

Dostupnost: skladem

Poslední kus za tuto cenu!

208 Kč

172 Kč bez DPH

Share in social media

GRUNDIG Selfie tyč na mobil se stativem s bluetoothED-224982

Tato selfie tyč Grundig a 3nohý stativ v jednom je praktickou vychytávkou pro pořizování krásných fotografií a videí. Je bezdrátový a má dálkové ovládání. Takto můžete své filmy TikTok, videa na YouTube, obrázky na Instagramu a další nahrávky povýšit na profesionální úroveň. Univerzální držák se hodí pro smartphony jakékoli velikosti. Držák lze také otočit o 120 stupňů.

Rozšiřitelný

Držte jej jako selfie tyč a pořizujte zábavné fotografie a videa sebe nebo skupiny. Selfie tyč lze prodloužit od 9 do 70 centimetrů. Chcete-li pořídit video nebo statickou fotografii, roztáhněte 3 nohy stativu a položte jej na rovný povrch. Připněte svůj mobilní telefon nebo malý fotoaparát do držáku a můžete vyrazit! Stativ můžete také prodloužit na 70 centimetrů. Stativ lze také použít jako držák telefonu pro telefonování nebo sledování videa.

Bluetooth dálkové ovládání

Selfie tyč a stativ v jednom je bezdrátový a funguje přes Bluetooth. Součástí stativu je odnímatelné dálkové ovládání. Stisknutím tlačítka na dálkovém ovladači pořídíte fotografie a videa. Tento gadget je kompaktní, skládací a lehký, takže se snadno přenáší.

Technická data

S dálkovým ovládáním (včetně 1x baterie CR1632)
otočný o 120°
Kompaktní, skládací a lehký
Lze prodloužit od 19-70 centimetrů
Bluetooth V4.0
Univerzální držák na mobilní telefon (70 až 100 mm)
EIRP: 1,02 dBm
Frekvence: 2402 MHz až 2480 MHz

Napsat recenzi

GRUNDIG Selfie tyč na mobil se stativem s bluetoothED-224982

GRUNDIG Selfie tyč na mobil se stativem s bluetoothED-224982

Napsat recenzi

Související produkty