PafDog Oliheň Ollie Hračka pro psy z kůže a juty se zvukem 40cm

PafDog Oliheň Ollie Hračka pro psy z kůže a juty se zvukem 40cm Zobrazit větší
Ekologická hračka pro psy z pravé kůže, juty a bavlněných lan.

More details

PET-PF-194

PAFDOG

Dostupnost: skladem

299 Kč

247 Kč bez DPH

Share in social media

PafDog Oliheň Ollie Hračka pro psy z kůže a juty se zvukem 40cm

Popis

Ollie je ekologická hračka vyrobená pouze z přírodních materiálů, bez použití jakékoliv sloučeniny, která by se při žvýkání uvolňovala a mohla psovi nějak uškodit. Pravá broušená kůže je pro pejsky velmi voňavá a lákavá. Věřte, že se Váš parťák okamžitě zamiluje....
Ollie má v sobě navíc ukrytou recyklovanou lahvičku, která při zakousnutí vydává "křupavý" zvuk. Pokud chcete hračku bez zvuku, můžete lahev díky všitému suchému zipu (v části, kde jsou přišitá chapadla) bez problémů vyjmout.

Je ale potřeba myslet na to, že je to hračka, takže slouží na hraní a ne k jídlu. Platí tedy stejná pravidla jako u ostatních hraček - na Vašeho mazlíčka vždy dohlédněte a pokud by se pokusil spolknout kousky hračky nebo rovnou hračku celou, zabraňte mu. Všichni víme, že žádná hračka není nezničitelná. :-)

Kůže použita na hračkách je barvena zdravotně nezávadnými barvami, které mohou při kontaktu se slinami nebo vodou mírně pouštět. Nemusíte se však bát, pejskovi to nějak neuškodí.

Klíčové vlastnosti

  • Vyrobena z přírodních materiálů
  • Ruční výroba
  • Ekologická hračka
  • Se zvukem (možno vyjmout)
  • Vhodné pro aport a přetahování

Další informace

Upozornění: "Kožená" neznamená "nezničitelná". Pokud psa necháte, aby hračku trhal a ničil, tak se mu to dřív nebo později podaří, a to bez ohledu na velikost a stáří psa. Pokud pes hračku rozkouše, roztrhne, prokousne apod., není to důvod k reklamaci. Můžete také mrknout na OSVEDCENE-METODY-JAK-ODNAUCIT-PSA-NICIT-HRACKY, aby hračka Vašemu pejskovi vydržela co nejdéle.

Hmotnost 0.150 kg
Šířka 13.0 cm
Hloubka 5.0 cm
Výška 40.0 cm

Napsat recenzi

PafDog Oliheň Ollie Hračka pro psy z kůže a juty se zvukem 40cm

PafDog Oliheň Ollie Hračka pro psy z kůže a juty se zvukem 40cm

Napsat recenzi

Související produkty