Dílenský vozík G21 Cooper 6, černo-červený

Dílenský vozík na nářadí, 6 zásuvek, centrální zámek pro zásuvky a zámek pro boční skříňku, bezpečnostní pojistky proti samovolnému otevření, boční skříňka, kolečka pro snadné přemisťování.

More details

PE-6350402

G21

Dostupnost: skladem

6 990 Kč

5 777 Kč bez DPH

Share in social media

Dílenský vozík G21 Cooper 6, černo-červený

Velký úložný prostor

Dílenský vozík G21 Cooper 6 jsme zkonstruovali tak, aby pojal co největší množství dílenského nářadí a příslušenství. V šesti vnitřních zásuvkách a boční skříňce najdete místo pro uložení šroubováků i kleští, vrtaček nebo aku nářadí i příslušenství a dalšího nezbytného dílenského vybavení.

Hlavní přednosti dílenského vozíku G21 Cooper 6

  • Kombinace 6 zásuvek a boční skříňky s poličkou maximalizuje úložný prostor
  • Popisovací systém pro snadnou orientaci v uložených věcech
  • Pojistky proti samovolnému otevření zásuvek
  • Pracovní deska se vsazenými odkládacími plochami
  • Centrální zámek pro zásuvky a zámek pro boční skříňku
  • Boční madlo a 4 kolečka, z toho dvě aretovací s brzdou pro snadnou manipulaci s vozíkem
  • Velká nosnost, kvalitní materiál, bytelná a stabilní konstrukce, poctivé zpracování

Díky dílenskému vozíku G21 Cooper 6 budete mít své nářadí stále při ruce, přitom však bezpečně uložené, chráněné před prachem a zároveň snadno dostupné. Dílenský box na nářadí G21 Cooper má 6 zásuvek s hladkým pojezdem – 4 s vnitřní výškou 5,5 cm pro uložení malého ručního nářadí a příslušenství, 2 s vnitřní výškou 13,5 cm pro bezpečné uskladnění většího ručního, elektrického nebo aku nářadí.
Na boční stěně vozíku G21 Cooper je navíc ještě uzavíratelná skříňka se dvěma přihrádkami, rozdělenými poličkou.

Konec dlouhého hledání oblíbeného nářadí

Všech šest zásuvek dílenského mobilního boxu na nářadí G21 Cooper 6 jsme pro snadnou orientaci v uloženém nářadí vybavili popisovacím systémem. V očíslovaných zásuvkách si snadno označte ikonky, znázorňující uložené věci. Získáte tak přehled o uloženém nářadí, právě potřebné kousky najdete na „první dobrou” a nemusíte postupně procházet jednotlivé zásuvky.

Protiskluzové podložky z velice pružného a měkkého materiálu na bázi gumy v zásuvkách chrání uložené nářadí i příslušenství před poškozením a udržují v zásuvkách pořádek.

Pojistky proti samovolnému otevření zásuvek a zamykání

Všechny zásuvky jdou díky kvalitním a perfektně zpracovaným pojezdům snadno otevírat, přístup k uloženým věcem je tak skutečně rychlý a pohodlný. V případě potřeby jsou zásuvky také 100% vyjímatelné.

Náhodného otevření při přesouvání se bát nemusíte – všechny zásuvky jsou opatřeny bezpečnostní pojistkou, která nežádoucímu otevření zásuvek zabrání. Pro větší bezpečí uloženého nářadí jsme dílenský vozík navíc vybavili i centrálním zámkem pro zásuvky a zámkem pro boční skříňku.

Praktické řešení vrchní desky vozíku

Díky promyšlenému řešení horní strany můžete mít na pracovní desce odložené věci, aniž by spadly při pohybu vozíku. V pracovní desce jsou zapuštěné přihrádky, ve kterých můžete mít uloženy nejčastěji používané nářadí, šrouby a díly, které potřebujete mít stále při ruce a podobně.

Madlo a kolečka pro snadnou manipulaci s vozíkem

Pojízdnou skříň na nářadí G21 Cooper 6 snadno přesunete díky praktickému madlu na boční stěně a 4 vysoce kvalitním kolečkům. Dvě z koleček jsou otočná, s aretací a brzdou. Dílenským vozíkem na nářadí se proto opravdu velmi snadno manipuluje, jeho zatáčení/otáčení i přesouvání je snadné a zároveň bezpečné.

Velká nosnost, chytré řešení a poctivé zpracování

Dílenský vozík na nářadí G21 Cooper 6 je vyroben tak, aby bez kompromisů vyhověl potřebám všech řemeslníků. Celková nosnost kompaktního úložného vozíku na nářadí G21 Cooper 6 je 150 kg, každá zásuvka unese 25 kg.
Kvalitní kovová konstrukce, precizní provedení výsuvného systému zásuvek i pojezdu, promyšlené řešení organizéru i přídavný úložný prostor na vnější straně z něj dělá dokonalé vybavení pro každou profesionální i domácí dílnu, autoservis, opravnu nebo sklad.

Specifikace

Rozměry vozíku 88*84*45,5 (V*Š*H)

  • V x Š x H 72,5*76,5*45,5 cm (bez madla a boční přihrádky)
  • 88*120*45,5 cm (s madlem a otevřenou boční přihrádkou)

Vnitřní rozměry zásuvek

  • V x Š x H: 5,5 x 52 x 39 cm (čtyři vrchní)
  • V x Š x H: 13,5 x 52 x 39 cm (dvě spodní)

Vnitřní rozměr boční přihrádky

  • 61 x 12 x 44 cm s přihrádkou 5 x 36 x 5 cm (V x Š x H)

Rozměry balení

  • 80*48*80 cm (V*Š*H)

Napsat recenzi

Dílenský vozík G21 Cooper 6, černo-červený

Dílenský vozík G21 Cooper 6, černo-červený

Napsat recenzi

Související produkty