ALPINA Digitální teploměr na maso 38 cmED-218867

Pokud rádi pracujete v kuchyni a připravujete chutné pokrmy, pak chcete také kuchyňský teploměr. Teplota vašich pokrmů vypovídá hodně o propečenosti jídla, například o teplotě masa. S kuchyňským teploměrem uvidíte, zda je vaše jídlo ...

More details

PC-ED-218867

ALPINA

Dostupnost: skladem

289 Kč

239 Kč bez DPH

Share in social media

ALPINA Digitální teploměr na maso 38 cmED-218867

Pokud rádi pracujete v kuchyni a připravujete chutné pokrmy, pak chcete také kuchyňský teploměr. Teplota vašich pokrmů vypovídá hodně o propečenosti jídla, například o teplotě masa. S kuchyňským teploměrem uvidíte, zda je vaše jídlo hotové bez krájení, a navíc můžete být včas u toho, aby se vaše maso nepřepeklo. Tímto způsobem si vychutnáte ten nejchutnější a nejjemnější výsledek.

Teploměr na jádro nebo teploměr na maso

Tento teploměr při pečení vložíte do masa a měříte teplotu jádra. Proto je tento kuchyňský teploměr známý také jako jádrový teploměr nebo teploměr na maso. Potravinový teploměr využijete především na větší kusy masa, jako je celé kuře, krůta, hovězí holínka nebo roláda. Hodí se i na grilování.

Digitální s širokým rozsahem

Tento digitální teploměr má široký rozsah teplot od 0 do 120 stupňů Celsia. Chtěli byste raději měřit ve stupních Fahrenheita? To je také možné, s rozsahem 32 až 248 stupňů Fahrenheita. Výhodou digitálního kuchyňského teploměru je, že přesně zobrazuje teplotu.

Předprogramované druhy masa

Tento digitální teploměr na maso má různá předprogramovaná nastavení, takže snadno zjistíte, zda bylo dosaženo správné teploty v závislosti na druhu masa a požadovaném způsobu přípravy. Můžete jej nastavit na přípravu hovězího, telecího, jehněčího a vepřového masa a kuřecího a krůtího masa. Tyto druhy masa vybíráte pomocí tlačítka 'MASO'. Poté pomocí tlačítka „TASTE“ vyberte stupeň vaření ze 4 úrovní:

Rare - jemě
Medium rare - středně jemně
Meduim - středně
Well done - plně

Teploměr také rozpozná, že byste měli jíst například kuře a krůtu jen dobře propečené, takže se zobrazí pouze poloha „dobře propečené“.

Jakmile nastavíte preference, vložte teploměr do masa. Pro dobré měření zasuňte sondu do poloviny nejtlustší části masa. Udržujte sondu mimo kosti a tukové části. Jakmile teploměr naměří minimální teplotu v požadovaném rozsahu, zazní alarm.

Hodnotu odečtete na obrazovce, která je vybavena osvětlením. Na maso si můžete posvítit malým LED světlem. I při slabém osvětlení jasně vidíte, zda je vaše maso hotové. To se hodí zejména při večerním grilování.

Vyměnitelné sondy

Tento digitální kuchyňský teploměr se dodává se 2 nástavci: špendlíkem a vidličkou. Jsou vyrobeny z nerezové oceli, příjemný materiál do kuchyně. Nerezová ocel má dlouhou životnost a odpuzuje bakterie a korozi.

Podrobnosti Kuchyňský teploměr Alpina
Baterie: 2x AAA (nejsou součástí balení)
Digitální
Teplotní rozsah: 0 °C až 120 °C / 32 °F až 248 °F
Předprogramovaná nastavení pro maso a stupeň propečení
2 Vyměnitelné sondy: vidlice a kolík
LED světlo

Napsat recenzi

ALPINA Digitální teploměr na maso 38 cmED-218867

ALPINA Digitální teploměr na maso 38 cmED-218867

Napsat recenzi

Související produkty