SIMPLE SOLUTION Stain & Odor Remover Rain Forest Odstraňovač skvrn a zápachu pro psy 750ml

SIMPLE SOLUTION Stain & Odor Remover Rain Forest Odstraňovač skvrn a zápachu pro psy 750ml Zobrazit větší
Přírodní čistič na bázi enzymů s vůní deštného pralesa odstraňuje organické zápachy a nečistoty. Byl speciálně vyvinut pro silné pachy a skvrny po domácích zvířatech.

More details

PET-BG-90609

Simple Solution

Dostupnost: skladem

229 Kč

189 Kč bez DPH

Share in social media

SIMPLE SOLUTION Stain & Odor Remover Rain Forest Odstraňovač skvrn a zápachu pro psy 750ml

Stain & Odor Remover Rain Forest od Simple Solution je silný a efektivní odstraňovač skvrn a zápachu pro každého majitele domácího mazlíčka a je ideální pro běžné použití v domácnosti.

Odolné pachy a skvrny od domácích zvířat vyžadují silný čisticí prostředek. Simple Solution Stain & Odor Remover Rain Forest má ve svém složení Pro-Bacterie™ a enzymy, které odstraňují skvrny a pachy, čímž zároveň zabraňuje opakovanému označování. Pomůže Vám odstranit moč, výkaly, zvratky a další nečistoty z koberců, čalounění, lůžkovin, látkových hraček, oblečení a dalších voděodolných povrchů.

Je účinný jak při kartáčování koberců, tak i při předčištění prádla v pračce.

Většina čisticích prostředků pro domácnost obsahuje detergenty a fosforečnany, které zápach jen překrývají, skvrny vybělují a ne odstraňují. Navíc tyto produkty se při odstraňování skvrn od domácích zvířat jeví jako neúspěšné, což způsobuje, že nečistoty zůstávají a pachy se neodstraní.

Stain & Odor Remover od Simple Solution se odlišuje tím, že se vyznačuje jedinečnou směsí Pro-Bakterií a Enzymů, které se aktivují až kontaktem se špínou nebo zápachem. O jeho účinnosti svědčí právě to, že teprve při kontaktu se špínou se aktivují pro-bakterie produkující enzymy, které rozkládají organické látky, a ty nečistoty zcela zničí. Účinnost tohoto postupu bude prokázána zejména u lepivých proteinů, které se nacházejí v moči. Správným odstraněním nečistot a zápachu zabráníte například dalšímu opakovanému označování stejného místa.

Bakterie a enzymové produkty díky své schopnosti hloubkového čištění prokázaly svou vysokou účinnost na plochách jako jsou koberce, textilie a čalounění.

Klíčové vlastnosti

  • Speciální složení na silné pachy a skvrny po domácích mazlíčcích
  • Obsahuje vůni, která udržuje svěží a čistou vůni v místnostech po použití
  • Enzymy rozkládají organické zbytky a Pro-Bacteria™ trvale odstraňuje skvrny a pachy z koberců, čalounění nebo jakéhokoli jiného voděodolného povrchu
  • Prevence proti opakovanému označování téhož místa
  • Bezpečné pro použití v blízkosti domácích zvířat a dětí, pokud se používá podle pokynů

Návod k použití

3 jednoduché kroky:

Nasytit znečištěnou oblast: Před použitím otestujte na nenápadném místě a nechte přirozeně vyschnout, abyste vyzkoušeli případnou změnu barvy. Při čištění koberce nastříkejte prostředek na plochu 2 x větší, než je plocha, kterou uklízíte. Nepoužívejte na kůži.

Počkejte alespoň 10 minut: To umožní enzymům a Pro-Bacterii rozložit organické proteiny. Přebytečnou vlhkost otřete hadříkem odolným vůči barvám.

Nechte zaschnout: Může to trvat 24–48 hodin. Když je oblast suchá, skvrna a zápach zmizí.

Složení

Aqua, Ethanol, Diethylhexyl sodium sulfosuccinate, Bacteria spore, Methyl alcohol, Parfum, Benzyl benzoate, Bronopol, Benzisothiazolinone

Hmotnost 0.880 kg
Šířka 9.5 cm
Hloubka 4.5 cm
Výška 29.0 cm

Napsat recenzi

SIMPLE SOLUTION Stain & Odor Remover Rain Forest Odstraňovač skvrn a zápachu pro psy 750ml

SIMPLE SOLUTION Stain & Odor Remover Rain Forest Odstraňovač skvrn a zápachu pro psy 750ml

Napsat recenzi

Související produkty