Forma na bábovku silikonová 24 x 11 cm červená

Forma na bábovku silikonová 24 x 11 cm červená Zobrazit větší
Díky povrchu vyrobenému z kvalitního silikonu se bábovka nikdy nelepí a lze snadno vyjmout. Bezpečný a odolný silikon umožňuje snadné vyjmutí bábovky bez rizika přilepení nebo poškození. Díky tomu je tato forma na bábovku nejen praktická, ...

More details

PC-KO-170487750cer

EXCELLENT

Dostupnost: skladem

235 Kč

194 Kč bez DPH

Share in social media

Forma na bábovku silikonová 24 x 11 cm červená

Díky povrchu vyrobenému z kvalitního silikonu se bábovka nikdy nelepí a lze snadno vyjmout. Bezpečný a odolný silikon umožňuje snadné vyjmutí bábovky bez rizika přilepení nebo poškození. Díky tomu je tato forma na bábovku nejen praktická, ale i snadno udržovatelná. Navíc je vyrobena z potravinářského silikonu, který je bezpečný pro použití v kontaktu s potravinami a snadno čistitelný.

- silikonová forma na bábovku v červené barvě
- flexibilní, ohebná
- bábovka se nikdy nepřilepí
- jednoduchá údržba a čištění
- rozměry: 24 x 10,5 cm

Forma má elegantní korálový odstín, který dodá vaší kuchyni moderní a stylový vzhled. Je vhodná pro pečení ve standardní troubě a může být také použita v mikrovlnné troubě, což z ní činí multifunkční nástroj pro přípravu různých druhů dezertů.

S touto silikonovou formou na bábovku získáte dokonalé výsledky každým pečením. Užijte si radost z pečení a připravte si lahodné bábovky a dorty s touto praktickou a stylovou formou, která zaručuje snadnou manipulaci a perfektní výsledky.

Napsat recenzi

Forma na bábovku silikonová 24 x 11 cm červená

Forma na bábovku silikonová 24 x 11 cm červená

Napsat recenzi

Související produkty