Lucerna na svíčku venkovní 22 x 31 cm

Lucerna na svíčku venkovní 22 x 31 cm Zobrazit větší
Tato venkovní lucerna je ideálním doplňkem pro vaši terasu, zahradu či balkon. Lucerna zahalí vaše venkovní prostory do atmosféry útulného světla. Lucerna je vyrobena z odolného přírodního materiálu, který je přizpůsoben pro použití ...

More details

PC-KO-138000550

PROGARDEN

Dostupnost: skladem

311 Kč

257 Kč bez DPH

Share in social media

Lucerna na svíčku venkovní 22 x 31 cm

Tato venkovní lucerna je ideálním doplňkem pro vaši terasu, zahradu či balkon. Lucerna zahalí vaše venkovní prostory do atmosféry útulného světla. Lucerna je vyrobena z odolného přírodního materiálu, který je přizpůsoben pro použití venku, odolává povětrnostním podmínkám a zároveň přináší elegantní a rustikální vzhled.

Lucerna má skleněnou nádobu, která je určena pro umístění svíčky. Skleněná nádoba poskytuje ochranu plamene před větrem a zároveň umožňuje světlu svíčky proniknout ven, vytvářející tak okouzlující a příjemnou atmosféru.

- venkovní lucerna na svíčku
- vnitřní skleněná nádoba pro umístění svíčky
- sklápěcí rukojeť pro pohodlné přenášení nebo zavěšení
- vyrobena z přírodního rákosového listu s pevným kovovým rámem
- vhodné do exteriéru i interiéru
- vhodné k postavení i zavěšení
- rozměry: 22 x 31 cm (bez rukojeti)

Díky svému designu se tento kousek hodí do různých venkovních prostorů a dokáže dodat atmosféru romantiky do večerních chvil strávených na čerstvém vzduchu. Lucerna je také skvělým doplňkem pro večírky, grilování nebo večerní relaxaci.

Vytvořte si venkovní oázu klidu a pohody s touto krásnou venkovní lucernou se skleněnou nádobou na svíčku, která zvýrazní krásu vaší zahrady či terasy a přinese do vašeho venkovního prostředí útulnou atmosféru.

Napsat recenzi

Lucerna na svíčku venkovní 22 x 31 cm

Lucerna na svíčku venkovní 22 x 31 cm

Napsat recenzi

Související produkty